Kako je došlo vrijeme u kojem make-up više nije rezerviran samo za žene

03/04/2017

Muški make-up blogeri sve su češća pojava na društvenim mrežama...

Kao žene, volimo vjerovati da je make-up naša domena, nešto u što se razumijemo bolje od ikoga i nešto što je samo naše u svijetu kojim nerijetko muškarci dominiraju. Međutim, ni vladavina žena u svijetu ljepote više nije pravilo jer su sve popularniji muški beauty blogeri koji polako, ali sigurno osvajaju društvene mreže. Najbolje od svega? Moramo priznati da im doista sjajno ide i da su njihove fotografije nerijetko inspirirajuće na više razina. Donosimo vam nekoliko najzanimljivijih Instagram profila koji će vas možda inspirirati, a nedvojbeno zabaviti...

Patrick Starrr jedan je od najoriginalnijih beauty blogera koji ima i svoj Youtube kanal koji broji bazu s više od dva milijuna pratitelja. Najčešće objavljuje tutorijale kako postići određeni look, od onih prirodnijih do glamuroznih, over the edge izdanja.

Gabriel Zamora s neustrašivom, modrom nijansom kose, jednako je hrabar i kada je igranje s nijansama make-upa u pitanju. Na svojem Instagram profilu ima više od 200000 pratitelja i follow po follow gradi svojih 5 Instagram minuta.

Ryan Potter ime je koje definitivno trebate zapratiti. Skida lookove inspirirane Kylie Jenner, a nije ništa manje vješt ni kada su u pitanju prirodnija izdanja primjerenija svakodnevnim situacijama.

James Charles je bez ikakve sumnje jedan od najpopularnijih muških beauty blogera. Osim što broji 1,5 milijuna pratitelja na svom Instagram profilu te gotovo jednako toliko na svom YouTube kanalu, bio je prvi muškarac koji je postao zaštitno lice Covergirl kozmetike.

 

 

Photo credit: Instagram  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj