Kako izgleda pogled kroz šarene trepavice? Pupa Vamp! maskare u boji za make up vrijedan modne piste

24/09/2021

Pupa Vamp! maskare u boji ove su godine nominirane za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Maskara.

Koji je najodvažniji make up kojega pamtite, a koja najluđa boja maskare koju ste ikada iskoristili? Ako je jedino odstupanje od crne bila smeđa, krajnje je vrijeme da vas uvedemo u svijet cijelog spektra maskara u boji pomoću kojih ćete ostati u trendu prateći primjer jeseni igrom bojama za pogled koji se pamti.

Pa, kao što je vrijeme da konačno pustite kosu i oprostite se od dosadnog čvora zamotanog navrh glave, tako je i vrijeme da svoju već omiljenu Pupa maskaru isprobate u električno plavoj, čarobnoj ljubičastoj ili nekoj drugoj od čak 6 različitih nijansi.

Pupa Vamp! maskare imaju revolucionarne performanse i formulu.
Rezultat su pune, duge i guste trepavice s dramatičnim lookom umjetnih trepavica, bez gnjavaže koju umjetne trepavice zahtijevaju.

pupa

Osim zavodljivih boja, maskara dolazi s četkicom koja omogućuje slojevito nanošenje tako da sami odlučujete o tome koliko jako želite naglasiti svoje trepavice.

Tekstura je kremasta s restrukturirajućim učinkom, a zavinuta četkica, s mekanim, gustim čekinjama, je stvorena u Pupi kako bi pokupila maksimalnu količinu proizvoda i velikodušno i homogeno obgrlila trepavice.

pupa 1

U čast najšarenijem godišnjem dobu, veselimo se vremenu posvećenom nekim novim, zabavnim i posve originalnim make up kreacijama.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj