Kako će biti našminkana Kate Middleton?

26/04/2011

Što je bliže vjenčanje stoljeća, odnosno ono princa Williama i Kate Middleton, sve je više nagađanja kako će mlada 29. travnja izgledati. Nedavno je u Velikoj Britaniji proglašena "najbolje našminkanom slavnom osobom", a sada neke od najpoznatijih vizažistica svijeta nagađaju kako će biti našminkana za vjenčanje

s

Iako su se sve složile da joj sjajno stoji crni tuš i olovka oko očiju, za vjenčanje preporučuju svjetlije tonove kako bi što dulje moga izdržati bez popravljanja šminke i ispala što bolje na fotografijama koje će obići cijeli svijet.

"Kate voli definirati svoje oči i to sjajno radi, ali za vjenčanje bi trebala imati svjetliji, odnosno smeđi tuš jer crno oko očiju i bijela haljina ne izgledaju tako dobro pred objektivima", rekla je vizažistica Jeni Dodson koja je uvjerena (kao i sve njezine kolegice) da će se buduća princeza odlučiti za prirodni make up. Ovaj savjet dala je i Barbara Daly princezi Diani kada ju je šminkala za njezino vjenčanje.

"Željela sam da nosi svjetlije boje - zlatne i čokoladne nijanse kako bi njezine oči bile još ljepše", prisjetila se Daly, a jedna od najpoznatijih vizažistica svijeta Bobbi Brown savjetovala je da bi Kate trebala imati podlogu sa žućkastim pigmentom koja se savršeno stapa s njezinim tenom jer će to licu dati toplinu i savršeno će izgledati na televiziji. "Trebat će pripaziti i na rumenilo koje treba biti naneseno što je više moguće kako bi jagodice izgledale bolje, a lice mlađe", zaključila je Brown.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj