Kada je pravo vrijeme da objavite rat borama?

21/03/2018

Dvadesete? Tridesete? Kada kupiti prve anti-age kremice?

Što se proizvoda za njegu s anti-age učinkom tiče, nikada nije prerano. Vrijeme je sada iako ste u svojim ranim dvadesetima. Bolje spriječiti nego liječiti. Krema za oči je najvažnija u koracima za njegu kože lica.

Ne kažemo da trebate posegnuti za super skupim kremama za vrat, ali svaka marka ima anti-aging njegu kože za mlade. Njih možete koristiti od kraja tinejdžerskog doba jer su blage u svom pristupu. Najbolji proizvod protiv starenja bez obzira na dob je krema za sunčanje. Ako se osjećate masno ili vam blokira pore, koristite krivu. Šipkovo ulje je prepuno vitamina C, koji se bori protiv bora, pigmentacije (tamnih mrlja) i ožiljaka, samo pazite da ne pretjerujete s njim.

Zaštita od sunca bi trebala biti u svim vašim proizvodima bez obzira na vremenske uvjete, godišnje doba ili gdje god da idete. Ako dolazite na svoje radno mjesto po mraku ujutro i odlazite navečer po mraku te jedete ručak daleko od prozora, jedino i samo tada ne trebate zaštitu. Ne čekajte tragove na koži već ih spriječite!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj