Kada bi ljepotu stavili u kapsule, zvale bi se Malinca Kolagen Up

19/09/2021

Malinca Kolagen Up ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Beauty preparativa prirodnog sastava.

Kažu da ljepota dolazi iznutra, ali i da izgled nije onoliko važan koliko dobro raspoloženje i blistav osmijeh…

… a onda opet,

za osmijeh nam je potrebno dobro samopouzdanje koje često ovisi o tome kako izgledamo, koliko nam je bora život nacrtao na lice i kako blistamo. Naše lice je platno po kojem crta život. Linije i bore, sitne i šire pore, a ponekad i prištić ili dva. I u tome nema apsolutno ništa loše.Važno je brinuti se o sebi i s vremena na vrijeme pružiti tijelu kvalitetne proizvode koji će pomoći da ovo platno učinimo još ljepšim i još sjajnijim.I zato je zdrav način života itekako važan. Ako se pak odlučimo za dodatke prehrani, oni bi trebali biti kvalitetni i testirani.

Što je uopće kolagen?

Kolagen je bjelančevina, koja u ljudskom tijelu djeluje kao ljepilo, koje veže tkiva. Predstavlja čak i do 30 % mase bjelančevina u tijelu, a tvore ga posebne stanice u koži, koje zovemo fibroblasti. Kolagen je u tijelu važan graditelj kože, zglobova, tetiva, ligamenata …

Kolagen UP nije kolagen jer ne sadrži bjelančevine, ali zato sadrži sastojke koji sudjeluju u stvaranju prirodnog kolagena u tijelu. Zbog toga je Kolagen Up veganski, bez glutena, bez laktoze, šećera, punila i ostalih dodataka, a samim time i bez okusa.

kolagen pakiranje

Kolagen UP sadrži 5 prirodnih sastojaka, i to:

  1. Vitamin C koji je sasvim prirodan jer se nalazi u ekstraktu šipka. Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) navodi da vitamin C igra ulogu u stvaranju kolagena za normalno funkcioniranje hrskavice i da vitamin C igra ulogu u stvaranju kolagena za normalno funkcioniranje kože.
  2. Ekstrakt zelenog čaja kojeg u Aziji piju već stoljećima.
  3. Još jedan biljni ekstrakt je ekstrakt bambusa koji sadrži silicijev dioksid, odnosno siliku. Bambus sadrži čak 70 % silicijevog dioksida, koji utječe na to da su nokti čvrsti poput stijene.
  4. Kolagen je sastavljen iz aminokiselina. Zato su tri, koje ga čine, glicin, prolin i lizin, dodane i Kolagenu UP.
  5. Još jedan iznimno važan sastojak je standardizirani ekstrakt pšenice CERAMOSIDES™, koji predstavlja važnu prednost ovog dodatka prehrani. Naime, radi se o pšeničnim ceramidima. I ljudska koža sadrži ceremide, a to su lipidi, koje pomoću Kolagena UP dodatno unosimo u tijelo.

malinca kolagen

Kolagen UP je stoga kvalitetan dodatak prehrani na biljnoj bazi izvrsnog sastava koji osigurava da potezi kista, koje život koristi na našem licu, budu mekši i ljepši.

Proizvod je primjeren za sve starije od 20 godina, a preporučena dnevna količina prehrani su dvije kapsule tijekom jela, najbolje uz doručak ili ručak uz mnogo vode. Kolagen UP je sasvim siguran tijekom trudnoće i dojenja, jer sadrži samo prirodne ekstrakte i aminokiseline.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj