Kad sjaj lica izmakne kontroli, zgrabite Catrice All Matt Shine Control tekući puder

17/09/2021

Catrice All Matt Shine Control tekući puder ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Beauty dekorativa prirodnog sastava.

Svi mi želimo sjajiti, ali ne i kad taj sjaj proizlazi iz problematične T-zone. Bacite joj pojas za spašavanje u obliku Catrice All Matt Shine Control tekućeg pudera čija blagotvorna tekstura ne sadrži mineralna ulja, mikroplastične čestice ili parabene kao ni ulje ili alkohol.

Za problematičnu i masnu kožu sklonu nečistoćama, to ga čini savršenim rješenjem koje traje do 18 sati i to bez straha od prenošenja.

Nadalje, njegova potpuno veganska formula sadrži vitamin E koji štiti kožu od slobodnih radikala kao i Evermat koji osigurava dugotrajan i mekan mat izgled.

catrice matt

Nakon dobre hidratantne kreme i primera, All Matt Shine Control tekući puder može se nanijeti na kožu i postaviti puderom u prahu. Za posebno masna područja lica, puder se također može fiksirati „baked” tehnikom. Da biste to učinili, nanesite puder u prahu na T-zone ili ispod očiju sa make-up spužvicom i uklonite višak kistom nakon nekoliko minuta. Uz pomoć ove metode, puder će zasigurno trajati cijeli dan!

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj