Jowaé energizirajuća vitaminska gel krema za lice

19/09/2019

Jowaé energizirajuća vitaminska gel krema za lice ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Prirodna preparativna kozmetika.

Jowaé energizirajuća vitaminska gel krema za lice

Energizirajući vitaminski gel za lice s antioksidativnim djelovanjem lumifenola iz čuvarkuće i ekstraktom kumkvata, posebno osmišljen da djeluje kao energetski booster protiv umornog izgleda kože. Visoka koncentracija lumifenola iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim životnim uvjetima, pomaže koži da vrati ravnotežu i štiti je od svakodnevnih štetnih utjecaja (zagađenje, klimatske promjene, stres, umor...), a kumkvat, supervoće bogato vitaminom C i mineralima, vraća koži izgubljenu energiju i otklanja sve znakove umora. Sadrži i ekstrakt kofeina. Nakon korištenja koža je iduća 24 sata hidratizirana , vidljivo revitalizirana i puna energije, a ten izgleda trenutno osvježen i blistav, bez znakova umora. Sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla, nije komedogena, bez parabena, fenoksietanola, mineralnih ulja, sastojaka životinjskog podrijetla, silikona i sintetičkih boja.

PRIRODNA KOZMETIKA Jowaé energizirajuća vitaminska gel-krema za lice1

Kako se koristi?

Nanijeti tanki sloj na lice svako jutro izbjegavajući područje oko očiju. Samo za vanjsku upotrebu, dermatološki testirano, za sve tipove kože. 

Sviđa vam se?

Dajte joj glas ovdje u kategoriji PRIRODNA PREPARATIVNA KOZMETIKA.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj