Još niste čuli za sugaring? Ljeto je pravo vrijeme da upoznate ovaj beauty tretman!

26/06/2020

Napokon nam je stiglo ljeto, a što znači da je pred nama nekoliko mjeseci kupaćih kostima, minica, oskudnih haljinica i svih drugih komada koji nam pomažu preživjeti sve one dane u kojima temperature probijaju sve rekorde. To znači i brigu oko depilacije koja je, kao što svi znamo, puno izraženija u ljetnim no zimskim mjesecima kada se uspijevamo prošvercati skrivajući se ispod hulahopki i debelih zimskih materijala. 

Iako će velika većina nas najčešće posegnuti za onim najbržim i najjeftinijim rješenjem - britvicom, sve je više onih koji traže nešto dugotrajnija rješenja koja ne iziskuju svakodnevno druženje s toliko nam omraženim dlačicama. 

2

I upravo u moru takvih, uklanjanje dlačica šećernom pastom isplivalo je kao jedna od omiljenih metoda. Možda ste se vi tek susreli s njom, no ovu su metodu obožavali još drevni Egipćani, a ako vas odbija ideja o rezerviranju svog termina danima ili tjednima unaprijed jer vam poslovne ili druge obaveze ne ostavljaju previše slobodnog vremena, sigurno će vas razveseliti vijest kako je u Vlaškoj 78 otvoren prvi walk-in salon za sugaring. Uskoro kreću s radnim vremenom od 7 pa sve do 21 h, a što znači da će svatko moći lako uklopiti ovaj tretman u svoj poslovni tjedan.

3

Živimo ubrzanim gradskim životom u kojem se planovi mijenjaju brzinom munje, vremena je malo, a obveza puno. Uz sve to, i dalje želimo i volimo biti njegovane, uredne i pružiti svom tijelu brigu koju zaslužuje. Ponekad je teško planirati unaprijed i zbog toga smo mislili na sve cure, žene, majke i kraljice (ali i muškarce naravno) koje žele tretman DANAS! Dovoljno je samo doći i termin je tu za vas.“ Kaže Ira Butorac, jedna od dviju osnivačica. 

U Sugared by Jantar želimo svim ženama i muškarcima omogućiti lako dostupnu, brzu i higijenski najučinkovitiju depilaciju. Trenutno imamo na raspolaganju šest prostorija u kojima klijente čekaju brze i spretne djelatnice – pa dolazak na red neće predstavljati nikakav problem. Iznenadan dejt, odlazak na more ranije nego očekivano, poziv na spa vikend ili ako ti dvanaestica zapne u Draškovićevoj i zakasniš na termin koji čekaš već dva tjedna…ne brini jer tu je Sugared by Jantar.“ dodala je.

4

Za sve one koji vole znati kakvi točno prozvodi dolaze u dodir s njihovom kožom (zapravo, ne volimo li to svi?), vrijedi napomenuti kako je Jantar šećerna pasta za egipatsku depilaciju napravljena od 100% prirodnih sastojaka. Nježno djeluje na kožu, primjerene je tvrdoće, plastičnosti i elasticiteta za profesionalnu primjenu bez dodatnog zagrijavanja, ugodnog mirisa i jantarno-zlatne boje. Jedinstvena formula Jantar šećerne paste krije se u omjeru njezinih sastojaka, a ne sadrži nikakve kemikalije, ljepila, umjetne boje ili druge štetne sastojke i u potpunosti je organska. Ona je ujedno i hrvatski proizvod, a napravljena je po posebnoj recepturi druge osnivačice - Natalije Novak.

Za razliku od depilacije voskom, šećerna pasta se ne zagrijava i lako se odvaja od kože, zbog toga ne skida njezin zaštitni sloj, pa je postupak uklanjanja dlačica manje neugodno i bolno iskustvo. Osim što uklanja dlačice, šećerna pasta ujedno radi blagi piling, pri čemu se uklanjaju stare i mrtve stanice kože, pa je koža nakon depilacije šećernom pastom glatka i nježna. Šećer je prirodni prijatelj kože. Šećerna pasta istovremeno čisti, zaglađuje, hidratizira i regenerira kožu', kaže Natalija te poziva sve zainteresirane da navrate u Vlašku 78/2. kat.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj