Je li ovo budućnost maskare?

21/02/2014

Ovo je maskara koja bi mogla potaknuti revoluciju u svijetu maskara...

Svako malo na tržištu se pojavi neka kvazi revolucionarna maskara. Koliko god bila pozitivna mogućnost izbora, činjenica je da je kupnja maskare prava noćna mora. Jer od toliko maskara, doista je nemoguće odlučiti se za neku. A sve i da otkrijete neku koja vam je baš dobra, vjerojatno ju povuku s tržišta taman kad vam zatreba nova. Kao i sve dobre proizvode i savršene nijanse!

No nova maskara koju je nedavno lansirala Sephora doista nam je privukla pozornost. Ako ništa drugo, svojom izvedbom doista iskače iz mora 'revolucionarnih' maskara koje obećavaju milijun puta veći volumen i 10 centimetara duže trepavice.

Sephora Upside Down maskaru odlikuju ne jedna, već dvije četkice. Poanta je da trepavice doslovno uhvatite u sendvič između dvije četkice i provučete ih te tako ravnomjerno naglasite svaku dlačicu, od korijena do vrha, s gornje i donje strane. Budući da ova maskara trepavice zahvaća iz svih uglova, čak vjerujemo da doista postoji mogućnost da upravo ona maksimalno naglašava trepavice i temeljito ih natracka.

y

No gotovo svaki proizvod ima neku manu, pa tako i ova maskara. I poprilično smo sigurni da njena mana nije pitanje (ne)iskustva. Problem je taj da je nemoguće nanijeti je uredno jer će vam gornja četkica, kako god okrenuli, garantirano umrljati kapak. Jer je nemoguće izbjeći da ga dotakne. Pa ćete u priču morati uplesti štapiće za uši i mlijeko za čišćenje, što znači da ćete upropastiti sav trud koji ste uložili u nanošenje sjenila. A ne možete sjenilo nanositi nakon nanošenja maskare. Mislim, možete, sve se može, ali... Bilo kako bilo, ako joj ikad odlučite dati šansu i ona se pokaže potpunim promašajem, temeljito operite četkice i imat ćete slatke male hvataljke za salatu!

Mia Borčić

Novo

Komentiraj