OMG, jeste li vidjeli "pixel make-up"?

03/10/2017

Tko još razmišlja o tome kako će se prerušiti za Halloween? Pa, Cosmo! Kladimo se da ovakve make-up lookove još niste vidjeli.


Tek je mjesec dana do Halloween, Noći vještica, kakogod zvali taj praznik (za oči) kada se napokon možemo našminkati onako kako želimo.

Ako ste tip koji sve radi u zadnji čas, ovi Insta-lookovi dali su nam ideaju kako se prerušiti last-minute bez da moramo nabavljati komplicirane kostime: jednostavno se nemojte kostimirati, već se samo našminkajte! Naprimjer, tzv. “Pixel make-up”, novi način šminkanja iz mašte za koji vam ne treba ništa osim šminke koju već najvjerojatnije imate kod kuće. Prije nego se odlučite na ovaj “pikselizirani make-up look”, naučite ovih nekoliko rečenica napamet jer ćete ih često morati izgovarati: “Da, znam. Hvala. Da, znam da super izgleda, hvala ti puno. Pa ni’ ti nisi loša! Hvala, hvala! Misliš da bih mogla osvojiti nagradu za najbolji Halloween kostim?”

"Pixel make-up" koncept je vrlo jednostavan: umjesto da šminkom naglašavate crte lica, umjesto toga osnovne dijelove, lica, kao što su obrve, usne, nos, oči, pretvarate u 8-bitni motiv koji podsjeća na rane video-igrice s početka povijesti interneta.

Umjesto da duljimo, pogledajte ove nevjerojatne fotke:

A post shared by Rebeka Nagy (@rebekanagymakeup) on

A post shared by Lacey Noel (@misslaceynoel) on

A post shared by Dee Cee ✌️ (@u_c_dee) on

Čak ne morate našminkatim pardon, ispikselizirati cijelo lice:

A post shared by Siani Iglewski (@sianiiglewski) on

A post shared by Silvia Quirós (@silviaquiros) on

Ili možete…:)

A post shared by Brenna Mazzoni (@artbybmazz) on

A post shared by Coco N (@thebeautymilk) on

A post shared by Alla Belova (@alla.belka) on

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj