Jeste li već isprobali AlpStories gel za učvršćivanje tijela?

03/06/2015

Dio je anticelulitnog asortimana. Sadrži ekstrakt bršljana u kombinaciji s eteričnim uljima kore grejpa, ždralinjaka, čempresa i smreke. Potiče protok krvi, pospješuje eliminaciju toksina, povećava čvrstoću i elastičnost kože te ju čini napetom i glatkom.

Dobre strane

Bez parabena
Bez mineralnih ulja
Bez umjetnih boja
Bez sintetičkih mirisa bez silikona
Nije testirano na životinjama
Veganski proizvod
Negativne strane

Kako ga nanijeti?

Za idealne rezultate preporuka je nanositi gel dva puta dnevno. Nanošenje započinje laganim kružnim pokretima na područje bedara i guze koje se zatim pojačava kako bi se potaknula cirkulacija i pospješila apsorpcija gela. Nakon nanošenja potrebno je ostaviti kožu barem pola sata da diše, a za to vrijeme i gel odradi dobar dio svoje zadaće. Koža se počinje lagano crveniti, a osjeća se lagano grijanje na područjima gdje ste nanijeli gel. Odmah po nanošenju koža bude glatka, a već ujutro se može primijetiti bolja površinska elastičnost i mekoća. Nakon redovitog korištenja u trajanju od mjesec dana koža je definitivno u boljem stanju nego prije. Glađa je, elastičnija, a primijetit ćete i da su pojedini dijelovi zahvaćeni celulitom lagano „okopnjeli“. Manji su, a izgled narančine kore se smanjio.

Naravno, za bolje rezultate bio bi dobro nanositi kremu dva puta dnevno, po mogućnosti bez prestanka, jer svi znamo da se s kremama celulit neće riješiti u potpunosti te da su one dio rutine u njegovom rješavanju, uz zdravu prehranu, puno tjelovježbe i pokoje kure tretmana za rješavanje celulita. I kad se smanji, to se stanje treba održavati.

Cijena gela je 159.00kn. Svi AlpStories proizvodi dostupni su na njihovoj web stranici ili na prodajnim mjestima. A prodajna mjesta? Klik na link

Autor: Tina, Šminkerica.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj