Jer svijet jednostavno čine ljepšim: Tražimo frizera godine!

07/11/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Frizer godine.

Pronaći frajera naših snova je zahtjevno, ali ne tako zahtjevno kao odabir Onog Pravog frizera. Naposljetku, našu vezu s frizerom nemoguće je uništiti jer nas nitko, baš nitko neće moći odvojiti od naših nekoliko sati provedenih u njegovim rukama.

Uostalom, on zna sve naše tajne i točno zna na koju stranu češljamo našu kosu i baš se uvijek pobrine da po izlasku iz salona svaka dlaka bude na svom mjestu. Nije tajna kako svojeg frizera čuvamo kao oko u glavi i da možemo, pratili bi ga i na kraj svijeta i baš ih zato posebno cijenimo.

Frizere kojima smo dodijelili mjesto među najboljima raspored doslovno gori od poruka i poziva, a njihove su vještine toliko dobre da smo spremni mjesecima čekati na jedan termin u njihovim rukama.

Ne znamo za vas, ali mi bi ove rado svuda poveli sa sobom. Ovo su Cosmovi top favoriti:Matej Tonković

frizer-matej-tonković

Iako živi u Berlinu, Matej je već odavno poznato ime hrvatske beauty scene. Ovaj modno osvješteni majstor za nehajno razbarušene frizure koje služe kao savršeni #iwokeuplikethis selfie proslavio se u mnogima omiljenom salonu Glamour, a njegove vješte ruke stoje iza brojnih modnih editorijala.

Više o Mateju saznajte ovdje.Davorin Purić

frizer-davorin-purić

Nije bilo potrebno dugo da se Davorinov talent prepozna i njegov život pretvori u onaj u kojemu putuje kroz cijeli svijet radeći ono što voli. Ipak, Davorin se odlučio vratiti u Hrvatsku gdje je otvorio vlastiti salon pod imenom Hair&Soul. Ima li posla? Napretek. Naposljetku, tko ne bi želio imati valove koji se protežu diljem njegovog Insta profila?

Više o Davorinu saznajte ovdje.

Anamarija Uroić

frizer-Anamarija-Uroić

Svi smo mi pomalo nervozni onda kad svoju kosu prepuštamo tuđim rukama, ali smo nekako uvjereni da to nije slučaj kod vještih ruku Anamarije Uroić. Vlasnica salona Raptur Hair and Beauty vodi se jasnom filozofijom – istaknuti individualnost i prilagoditi trendove osobi, a ne osobu trendovima.


Više o Anamariji saznajte ovdje.Zvonimir Andrić Jurišić

frizer-zvonimir-andrić

Još jedno super talentirano lice salona Glamour, Zvonimir Andrić rastura u stvaranju prekrasnih lookova za modne kampanje te svakodnevno stvara nove razloge za osmijeh na klijenticama koje ga s punim pravom jednostavno obožavaju.

Više o Zvonimiru saznajte ovdje.
Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj