Jer ponekad jednostavno volimo klasično: Dove Original antiperspirant u spreju apsolutni je must-have predmet u svačijoj torbici

23/09/2021

Dove Original antiperspirant u spreju ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Dezodorans.

Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše tijelo ne bi moglo funkcionirati. Pomaže nam da reguliramo temperaturu i tako se hladimo, no nitko ne želi privlačiti pažnju neugodnim mirisom ili odjećom na kojoj se ocrtavaju mrlje. Najbolji prijatelji u ovim situacijama su nam svima dezodoransi.

No, mi ne želimo imati dezodorans koji će izgubiti svoj učinak i prije nego izađemo iz stana. Štoviše, želimo da nas naši antiperspirant dezodoransi u spreju štite, bez obzira na što naiđemo. Dove obećava da će to činiti i više nego dovoljno dugo; točnije, punih 48 sati!

dove original

Dove Original antiperspirant u spreju omogućuje predivan osjećaj suhoće cijeli dan. Obogaćen je s ¼ Dove hidratantne kreme koja dokazano pruža predivnu i meku kožu ispod pazuha. Dove Original antiperspirant u spreju ima blagi miris koji pomaže da se osjećate svježe i čisto cijeli dan. Savršen je izbor za sjajnu njegu pazuha te zaštitu od mirisa i znojenja koja traje.
Sviđa vam se ovaj proizvod?
Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj