Jenipapo – kolekcija za sunčanje iz Brazila

20/06/2014

Brazilsko veselje življenja stopljeno je s vrijednostima branda L‘OCCITANE u divnu istinitu priču: Feito no Brasil – proizvedeno u Brazilu

Putujući po osunčanim krajolicima Brazila, Oliver Baussan je u potpunosti ispisao svoj dnevnik putovanja nezaboravnim doživljajima, zanimljivim i neponovljivim otkrićima: susreo se s osebujnim slikarima i drugim umjetnicima, otkrio neobične sastojke i biljke, crteže egzotičnog cvijeća i tipične brazilske fraze…
Inspiriran tradicijom, kulturom, bogatom florom i faunom, suncem i koloritima, Olivier Baussan nas vodi na još jedno nezaboravno mirisno putovanje - ovog puta iz Provanse u Brazil! Brazilsko veselje življenja stopljeno je s vrijednostima branda L‘OCCITANE u divnu istinitu priču: Feito no Brasil – proizvedeno u Brazilu.

Brazilski pejzaž prepun je raznolikosti i prirodnog bogatstva. Iz ovog nevjerojatnog obilja prirodnih resursa L’OCCITANE je izdvojio voćno stablo jenipapo, koje uspijeva u srcu Brazila, u bogatoj tropskoj savani pokrajine Cerrado. Slike cvijeća jenipapo stabla koje krase novu kolekciju stvorio je poznati brazilski ilustrator Andrés Sandoval, a razigrani dizajn pakiranja osmislio je sam osnivač L’OCCITANEA, Olivier Baussan.

y

Zaljubljeni ste u sunce?
I jenipapo, stablo u bogatoj tropskoj savani Brazila, obožava sunce. Naraste jako brzo i visoko kako bi se približilo neodoljivom suncu i upilo njegovu energiju. Upravo ovo čudesno stablo je baza privlačnih njegujućih proizvoda i zaštitnih formula kolekcije Jenipapo. JENIPAPO je kolekcija za zaštitu lica i tijela od sunčevih zraka. Njegujuće formule sadrže ekstrakt voćki jenipapa, koje imaju iznimna zaštitna i hidratantna svojstva. Sočni plodovi jenipapa u senzualnoj harmoniji s agrumima, lubenicom, piňa coladom oduševit će vaša osjetila, te u srcu mirisa istaknuti veličanstvene cvjetove jenipapo, jasmin i ljiljan, zagrljene baršunastom harmonijom mliječnih nota sandalovine, bijelog mošusa i vanilije. Svilenkaste teksture proizvoda iz kolekcije Jenipapo brzo se upijaju te učinkovito štite od sunca i hidratiziraju vaše lice, usne i tijelo, pružajući vam bezbrižno, mirisno i nezaboravno ljeto.

y

ZAŠTITA OD SUNCA ZA LICE I TIJELO
Jenipapo zaštitno ulje za tijelo SPF 15, 150 ml
Jenipapo zaštitno mlijeko za tijelo SPF 20, 150 ml
Jenipapo zaštitni balzam za usne SPF 25, 15 ml
Zaštitni fluid za lice SPF 30, 25 ml

UMIRUJUĆA HIDRATANTNA NJEGA NAKON SUNČANJA
Jenipapo lje za tuširanje Jenipapo, 250 ml
Jenipapo mlijeko za tijelo, 250 ml

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj