Jel'ovo vaš najdraži uniseks miris?

12/11/2019

Predstavljamo vam kandidate za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Uniseks parfem godine

Ovo su kandidati za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Uniseks parfem godine. Jeste li ih isprobali?

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Cosmopolitan Hrvatska (@cosmopolitanhrvatska) le

Gucci Mémoire d’une Odeur, miris koji liči na sjećanja.

Miris je naša podsvijest, spojena sa trenucima koje smo preživjeli, bojeći ih emocijama veselja, intenzivne ljubavi, neopisive tuge. Miris može ponovno vratiti taj trenutak, osjećaji iz prošlosti se mogu osjetiti ponovno. Za novu Gucci mirisnu priču, miris nas povezuje sa sjećanjima, vraća ih iz prošlosti i oživljava ih u sadašnjosti. Skače u vremenu naprijed i nazad, sadašnjost i prošlost su spojeni jedinstvenim mostom koji vodi u budućnost. Predstavljamo novi univerzalni Gucci miris. Miris neobilježen rodom ili vremenom. Predstavljamo Gucci Mémoire d’une Odeur.

Miris

Gucci Mémoire d’une Odeur je eliksir koji nadilazi rodove svojom individualnošću, te uspostavlja novu obitelj, Mineralni Aromatici. Transcendentalne note sadrže neočekivane i enigmatične sastojke, te su definirane notom Rimske Kamilice. Alessandro Michele je zamislio taj cvijet u duši mirisa, a Alberto Morillas je ostvario njegovu viziju. Rimska Kamilica Gucci Mémoire d’une Odeur je strukturirana uz pomoć latica Indijskog Coral Jasmine da dobije nježnosti, mošus za dubinu i plemenita drva: za toplinu Sandalovina te prozračna cedrovina.

99240030890.GUCCI MEMOIRE D'UNE ODEUR 100ML

 

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne

Poznati britanski mirisni brend, Jo Malone London, poznat je po elegantnim mirisima, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela. Otkad je lansiran nevjerojatni Lime Basil & Mandarin miris s očaravajućim i potpuno neočekivanim sastojcima, Jo Malone London etablirao se kao „must have“ brand svih obožavatelja parfema. Sve Jo Malone London mirise karakterizira sofisticirana jednostavnost. Svaki miris dizajniran je kako bi se nosio samostalno, ali i u međusobnoj kombinaciji te vam daje slobodu da se poigrate te izrazite svoju jedinstvenost. Miris Wood Sage & Sea Salt Cologne drvenast je miris koji poručuje: “Izbjegnite svakodnevicu šetnjom pored vjetrovite obale.”

UNISEKS-jo-malone-london-wood-sage-sea-salt-cologne-100ml-na-front-4093098

Njegove mirisne note su:
Gornja: Sjeme Ambrete
Srednja: Morska sol
Donja: Žalfija

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji UNISEKS PARFEM.

 

Tom Ford Black Orchid

Parfem Tom Ford Black Orchid je koncentrat zavodljivosti s bogatim tamnim akordima i primamljivim koktelom crnih orhideja i začina, moderan je i bezvremenski. Ključne note uključuju senzualni miks crnog tartufa i crne orhideje pomiješanog sa svježim Bergamotom i ukusnom crnom ribizlom. Tom Ford Black Orchid, iako stoji na ženskim policama u parfumeriji, vremenom je postao parfem koji su prisvojili muškarci, pa je neslužbeno postao uniseks.

Osim crnih tartufa i crne orhideje, njegove ostale note su pačuli, tamjan i vetiver., vanilija, i sandalovina.

UNISEKS PARFEM TOM FORD BLACK ORCHID

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji UNISEKS PARFEM.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj