Jeffree Star ima veliko čišćenje!

12/03/2019

Pobacao je make-up proizvode kojima je istekao rok vrijedne milijun dolara (da, 1,000,000!)

Jeffree Star je pozvao svog prijatelja i dugogodišnjeg suradnika, Shanea Dawsona, u svoj dom, ali ne samo na druženje, već i na nešto puno više. Pozvao ga je da mu se pridruži u golemom zadatku, koji je - riješiti se make-upa kojem je istekao rok trajanja u vrijednosti od milijun dolara. Brojkom: 1,000,000.

Drugim riječima, Jeffree pobaca više šminke nego što neki uspiju kupiti za jednog života. Totalno ga kužimo:) Tako su Shane & Jeffree za tu priliku odjenuli radnička odijela kako bi se obračunali sa planinom od beauty-proizvodima, kao što su make-up palete, hrpetinom ruževa za usne, tone maskara, i ostalim proizvodima kojima je nesretno istekao rok.

“U današnjem videu... imam vam nešto za priznati: ja sam opsesivni sakupljač stvari,” kaže nam Jeffree na početku Youtube videa. “Ja opsesivno skupljam make-up, jako puno ga dobivam, jako puno ga kupujem... u kući imam totalni zoološki vrt, i malo me je strah. Zato sam danas poslao poruku svom dragom prijatelju, Shaneu Dawsonu… i rekao mu Shane, molim te dolazi ovdje, pomozi da se riješim svog tog sr____."

Pogledajte kako se Jeffree uspio riješiti svih tih make-up proizvoda!

P.S. Proizvodi kojima još nije istekao rok, Jefree će pokloniti u humanitarne svrhe.

Fotografije: Jefree Star Youtube

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj