Jane Iredale Pure Pressed Base

10/10/2019

Jane Iredale Pure Pressed Base mineralni puder ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Prirodna dekorativna kozmetika

PURE PRESSED BASE – MINERALNI PUDER U KAMENU

UVA/UVB SPF 15/20 širok spektar zaštite od sunca. Puder u kamenu za masnu kožu, kožu s proširenim porama. Djeluje protuupalno na akne, smiruje kožu. Podloga, puder, korektor i zaštita od sunca – sve u jednom. Vrlo otporan na vodu i visokopigmentiran. Nanosi se ravnomjerno i lako, pružajući dugotrajno i prekrasno prekrivanje. Minerali reflektiraju svjetlo što kožu čini besprijekornom, zdravijom i mlađom. Smanjuje vidljivost pora i bora. Bez mineralnih ulja, talka, boja i parabena. Blag, siguran i pogodan za osjetljive oči, napravljen od sastojaka koji su zdravi za kožu. Ne stvara nabore i dugotrajan je. Odličan za sjenčanje, posvjetljivanje, oblikovanje te kao podloga.

Nijanse Cocoa, Velvet, Bittersweet, Mahogany, Warm Brown i Cognac sadrže zaštitni faktor SPF15, ostale nijanse SPF20.

Primjena: Lagano pritisnite par puta Handi kist u puder, višak otresite. Započnite nanošenje pokretima kista prema dolje.
Na mjestima koja treba više prekriti koristite Flocked spužvicu. Nakon toga puder nanesite u slojevima na lice i vrat.

PRIRODNA KOZMETIKA DEKORATIVNA Jane Iredale Pure Pressed

Savjeti: Nanesite Absence ili Absence 2 Oil Control Primer za pripremu kože i stvaranje glatke površine za minerale u kamenu. Absence kontrolira masnoću, može se koristiti na svim tipovima kože kao podloga i kao prevencija promjene boje. Nakon što nanesete rumenilo, bez ponovnog nanošenja pudera Handi četkicom sve izjednačite
Koristite svjetliju bazu za središte lica, a tamniju za rubne dijelove lica. To će istaknuti sredinu lica.

Sastav: titanijev dioksid, cinkov oksid, tinjac (mica), borov nitrid, sterainska kiselina, ekstrakt planktona, algi, borove kore i nara. Može sadržavati: okside željeza, ultramarin.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj