J.Lo nam je možda upravo otkrila recept protiv starenja

10/12/2020

Unatoč popularnom mišljenju, slavna pjevačica nikad u životu nije probala Botox.

Možda trčimo pred rudo, ali smo poprilično sigurni da će 2021. definitivno biti naša godina. Mora biti, a posebno ako s prvim mjesecom imamo priliku zaviriti u ni manje ni više nego novu kozmetičku liniju stvorenu od kraljice i majke nerealne ljepote, Jennifer Lopez.

U intervjuu u kojemu je predstavila svoj novi brend, JLo Beauty, Lopez je priznala kako nikada nije probala Botox. “Nisam ta osoba… nemam apsolutno ništa protiv ljudi koji ga koriste, ali to jednostavno nije moja stvar. Ljepotu volim postizati na prirodnije načine i baš zato želim stvarati proizvode koji djeluju”, objasnila je.

“Želim proizvode s hijaluronskom kiselinom. Želim sastojke koji će pomoći jer se ne želim dovesti do toga da se moram okretati iglama. Ne kažem da jednog dana možda neću, ali još uvijek nisam”, dodaje.

Podijelivši video koji pokazuje njezin potpuno prirodan, prekrasan tan, J.Lo je na Twitteru napisala: “Ovo je trenutak u kojemu se ostvaruju svi moji snovi. Iznimno sam uzbuđena što konačno mogu podijeliti #JLOBEAUTY sa svima vama. Svaki od njih igra ključnu ulogu u održavanju moje kože ovako mladoliko, zato skoknite na stranicu i pregledajte cijelu liniju!”

 

JLo Beauty linija trenutno se sastoji od seruma, gela za čišćenje lica, kreme za lice i područje oko očiju te maske za lice.

Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo isprobati proizvode!

 

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj