Iroha Nature Lift Ampoule

02/10/2019

Iroha Nature Lift Ampoule ove su godine nominirane za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Njega lica za problematičnu kožu

Ampule za lice predstavljaju trijumf u kozmetici zbog njihove snage i učinka kada govorimo o sjaju, zaglađenijoj koži ili brisanju umora sa lica. Iako imaju instant učinak, u roku od nekoliko sekundi sposobni su raditi magiju, također su postali učinkovit tretman s različitim prednostima za potrebe svakog tipa kože.

ampulaPicture1

TRENUTNI UČINAK Snažniji učinak od seruma i krema zbog formula koje sadrže veće koncentracije. Zbog malih pakiranja koje omogućuju 1 do 2 upotrebe osigurava se njihovo korištenje u kratkom vremenu zbog čega je njihov učinak jači i bolji.

LIFTING & PROTIV UMORA Čvršća i svjetlija koža za nekoliko sekundi. Uklanja znakove umora i poboljšava izgled sitnih bora.

Glavni sastojci:

BILJNI PHYLDERM (SOJA PROTEIN): hidratizira, obnavlja i detoksira.

EASYLIANCE ®: prirodno stvaranje filma na koži, podizajući učinak.

HIJALURONSKA KISELINA: bori se protiv starenja kože. Za sve tipove kože.

LIFT SHOT

Dizajn ampula inspiriran je PINK bojom kao bojom ženstvenosti. To je simbol za sve žene koje želimo osnažiti. Jednom otvorene možete ponovno zatvoriti. Pink Beauty Shot ampule su napravljene u ambalaži od reciklirane plastike radi lakšeg korištenja: Možete ih nositi u vašoj torbici bez straha od razbijanja i od mogućih ozljeda prilikom otvaranja (što se može dogoditi sa staklenim pakiranjem)

#irohametime

Sviđaju vam se?
Dajte im glas ovdje u kategoriji NJEGA LICA ZA PROBLEMATIČNU KOŽU.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj