Inpiracija: Azija!

05/02/2019

Manikura će ove sezone proljeće/ljeto 2019 biti će ispirirana Tokijom, Korejom…

Iako nimalo okrutna, zima još traje, i povremeno nas iznenadi temperaturom ispod ništice. Poput antidepresiva donosimo vam proljetne boje manikure koje nas čekaju za proljeće 2019. u punom cvatu. Njihova inspiracija? Sve od Južne Koreje, preko Tokija do egzotičnog cvijeća!

Hands_Hot Hatch

Ako imalo pratite beauty novosti, primijetit ćete jednu nedvojbenu zanimljivost. Sezone proljeće/ljeto 2019. inspirirana je Azijom. Puderi koji dolaze (vidi temu o puderima na prethodnoj stranici) kreirani su po uzoru na korejske trendove, nova kozmetika za njegu kože nanosi se po sistemu "layering" preuzetog tradicijski iz Japana, a čak su i parfemi inspirirani japanskom trešnjom u cvatu (vidi Dior Sakura) koja je u Japanu toliko važan događaj da je dobila i svoj praznik - Hanami. Logično je da će se taj trend prenijeti i na svijet manikure. I imaju pravo, jer boje koje će ovog proljeća sletjeti na naše nokte inspirirani su Azijom.

ZEMLJA ZALAZEĆIH BOJA

Tu je američki brend OPI, veliki autoritet u svijetu manikure, koji za početak veljače najavljuje kolekciju lakova za nokte inspiriranih japanskim glavnim gradom. Kada ste u Tokiju, praktički možete osjetiti njegov puls, neonske blješteće reklame, mase ljudi i nevjerojatno točne vlakove koji zuje uokolo. S druge strane, Tokio ima i svoju zen-stranu, klasične japanske vrtove, zelene površine i hramove. Stoga, ne čudi što je Suzi Weiss-Fischmann, osnivačici brenda OPI, poslužio kao inspiracija. Rice Rice Baby, Another Ramen-tic Evening, Arigato from Tokyo, Hurry-juku Get this Color! ili Samurai Breaks a Nail, samo su neka od duhovitih imena lakova za nokte iz kolekcije OPI Tokyo 2019. dijelom u pastelnim, a dijelom neonskih nijansi ružičaste, magente, zelene, tirkizne, narančastih nijansi koje krase ovu kolekciju.

MRLJAACCGD_MARK_005_SW_1190755JULY0918_CMYK

Avonova nova kolekcija lakova Mark. Gel Shine očito je inspirirana egzotičnim cvijećem, dok je talijanska vizažistica Lucia Pica, koja je na čelu Chanelova kreativnog tima, proljetnu make up kolekciju Vision d'Asie: L'Art du Détail posvetila egzotici Azije, a lak za nokte Vernis Néon Techno Bloom ovog će proljeća plijeniti pažnju u nijansi neonski blještave fuksije, koji jedva čekamo vidjeti uživo.

Donosimo vam naš odabir nijansi u koje smo se zaljubili na prvu.

AnotherRamenticEvening_NL_T81


OPI Nail Lacquer u nijansi Another Ramentic Evening # 99 kn

PRNM16-50D_s010

Guerlain La Petite Robe Noire u nijansi marelice Apri-Coat # 179 kn

DIORTUTTIFRUTTI

Dior Le Vernis u upadljivoj žutoj nijansi Tutti Frutti # 189 kn

le-vernis-packshot-default-159596-8804726210590

Chanel Vernis Néon lak za nokte u nijansi Techno Bloom # 198 kn

Floral Daze_bottle

Avon Mark. Gel Shine u nijansi Floral Daze # 22,90 kn

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj