Inovacija koja će vam promijeniti život

24/07/2014

Uz Philips Lumeu žene napokon uživaju u slobodi i ženstvenosti!

Može li jedan uređaj ženama pružiti još više sreće i samopouzdanja? Mogu li uz njega konačno dobiti osjećaj potpune slobode i ženstvenosti? Philips Lumea i brojne njegove korisnice kažu – apsolutno da! Tek godinu dana otkako se pojavio na hrvatskom tržištu, ovaj inovativni uređaj za uklanjanje dlačica postao je IPL sustav broj 1 u Hrvatskoj.

Tvrtka Philips je IPL tehnologiju prilagodila za sigurnu i učinkovitu uporabu u udobnosti vašeg doma. Pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije rezultat je dugogodišnjih opsežnih istraživanja i testiranja na više od 2.000 korisnica te suradnje s vodećim dermatolozima.  Inovativna IPL tehnologija osigurava čak 75% manje dlačica već nakon 4 tretmana, a više od 80 % žena koje je isprobalo Lumeu tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja. Posebno se to ističe u vrućim ljetnim mjesecima kada glatke noge postaju imperativ te je nemoguće zaobići uživanje u prozračnim suknjama i haljinama najzanimljivijih krojeva i uzoraka.

Lumea je svakako promijenila beauty rutinu brojnih žena u Hrvatskoj, među kojima je i popularna TV voditeljica Daniela Trbović koja Lumeu koristi već nešto više od godinu dana.

„Bezbolnost tretmana uklanjanja dlačica je san svake žene. Odlično je što takav uređaj mogu koristiti u udobnosti vlastitoga doma, a brzo sam vidjela i prve rezultate - već nakon prva dva do tri tretmana“, ističe Daniela Trbović dodavši kako Lumeu koristi na nogama, ispod pazuha i na bikini zoni.

„Nakon 3 mjeseca korištenja Lumee, riješila sam se dlačica na većem dijelu tijela, a one dlačice koje i narastu mjestimično, bile su puno nježnije i tanje, čak i na području bikini zone.“, objasnila je Daniela koja uređaj koristi i na ljetnom odmoru bez straha od neželjenih iritacija uzrokovanih suncem. Preko ljeta je tretman dozvoljen minimalno 48 sati nakon izlaganja kože suncu, a 24 sata nakon tretmana koža se ne smije izlagati suncu, te je obvezno korištenje zaštitnog faktora 30+.

„Držim se tih pravila i nemam apsolutno nikakvih problema sa crvenilom, iritacijama i sličnim neugodnim pojavama koje izbijaju nakon uklanjanja dlačica, posebno kad ste izloženi suncu.“, kaže simpatična voditeljica koja je svoja iskustva podijelila i s jednom od omiljenih hrvatskih dizajnerica Anamarijom Brkić koja stoji iza poznatog brenda A'marie. Upravo je Anamarija, uz Danijelu Trbović, ovogodišnja promotorica Philips Lumee. Samouvjerenost i atraktivnost, a opet, osjećaj opuštenosti – to je ono što Lumea osigurava ženama, a što je i Anamariju Brkić privuklo suradnji s poznatim brendom.

„Prilikom dizajniranja vodim se time da svaki model omogućava ženi da se osjeća ženstveno i  opušteno. A osim lijepih komada, ženama je potreban i unutarnji osjećaj slobode i samopouzdanja. Zato podržavam i Philips Lumeu i njene rezultate kojima kod žena stvara osjećaj slobode i opuštenosti. I sama mogu reći kako je u tom slučaju još ljepše uživati u ženstvenim komadima kakve i sama preferiram.“, naglašava lijepa Anamarija koja se raduje isprobavanju novog beauty uređaja u svojemu domu.

2

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?

Philips Lumea koristi Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje. U suradnji s najboljim dermatolozima Philips je ovu tehnologiju preoblikovao tako da je pouzdana i također učinkovita za kućnu uporabu.

Philips Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. Philipsovo istraživanje dokazalo je znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Također, smanjenje gustoće dlačica vidi se od tretmana do tretmana.

Tko može koristiti Philips Lumea uređaj?

Na aparatu Philips Lumea možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Također se prilagođava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeđoj i crnoj. Korištenje Lumea uređaja nije preporučeno jedino trudnicama i dojiljama.

Zašto je Philips Lumea jedinstveni uređaj na tržištu?

- Prvi bežični uređaj, omogućava jednostavnu uporabu

- Bez dodatnih troškova kupovanja žarulja, Philips Lumea omogućava >140.000 (SC2008) ili  >100.000 (SC2004 ili SC1991) bljeskova

- Dodatni nastavci za lice i za bikini s dodatnom UV zaštitom (SC2008)

- Pet podesivih jačina svjetlosne energije

- Dovoljno samo 24 sata nakon tretmana ne izlagati se suncu

- Tretman je dozvoljen najmanje 48 sati nakon izlaganja kože suncu

 

Sada  napokon možete reći zbogom skupim tretmanima u kozmetičkim salonima, bolnim depilacijama voskom, kratkoročnim rezultatima i reakcijama poput uraslih dlačica ili osipa. Philips Lumea ispunjava san svake žene, daje slobodu bez neželjenih dlačica i savršeno glatku kožu svaki dan.

Photo credit: Promo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj