Imamo dilemu: Koji ljubi bolje? Cosmo traži ruž godine!

14/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Ruž za usne.

Konstantno provjeravanje šminke tijekom dana najveća je noćna mora u svijetu ljepote. Bilo da smo u teretani ili uživamo u zasluženom izlasku s prijateljima, to u kojoj je fazi naš make up trebalo bi biti posljednje na pameti. Uostalom, koja je poanta nošenja ruža ako ćete pola večeri provesti izbjegavajući smijeh u strahu da će vam njegov sadržaj završiti na zubima?

U moru onih koji obećaju, mi smo odabrali one koji te riječi prenose o djelo. Preostaje nam još samo odabrati onaj pravi. Predstavljamo vam naše favorite:

Maybelline Super Stay Matte Ink tekući ruž

maybelline

Riječ je o tekućem ružu koji na usnama traje i do 16 sati, a ostavlja mat efekt i baršunasti finiš. Dovoljno je tek jedanput prijeći preko usana i ruž na njima ostaje, a nanošenje je precizno zahvaljujući aplikatoru špičastog oblika.

Zahvaljujući njihovoj izrazito dugotrajnoj formuli, Maybelline SuperStay Matte Ink ruževi bez problema preživljavaju uživanje u hrani i piću, ostaju na mjestu pod maskama, a kod onih posebno uspješnih večeri, rado preživljavaju i strastvene poljupce. Drugim riječima, uklonit ćete ga samo onda kad vi to budete htjeli što će vam maksimalno uštedjeti vrijeme koje biste inače potrošili na sitne korekcije.


Avon Power Stay Liquid Stain za usne

avon

Za razliku od ostalih ruževa iz kolekcije, Power Stain ruževi stvoreni su za baš svaku situaciju i to zahvaljujući svojoj nadogradivosti zbog koje sami birate jačinu i intenzitet boja na svojim usnama. Da bi stvar bila bolja, Avon Power Stay Lip Stain tekući ruževi na usnama traju i do 10 sati i to bez preslikavanja i razmazivanja, ali i bez isušivanja usana. To znači da ćete se tijekom svakog dana malo više baviti ostavljanjem najboljeg mogućeg dojma, a malo manje napornim odlascima na toalet i stotinama sitnih popravaka.

Ruž dolazi u 8 živopisnih visoko pigmentiranih nijansi sa svježom i laganom teksturom koja ostavlja udoban i gotovo neprimjetan osjećaj na usnama, a njegove nježne nijanse usnama pružaju laskavo rumenilo svilenkaste boje koje će poboljšati vaš prirodan tonus usana.ž
Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj