Herbacin Krema za ruke

11/09/2018

Herbacin Krema za ruke ove je godine nominirana u kategoriji PRIRODNA KOZMETIKA natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Herbacin Krema za ruke s dokazanim trostrukim djelovanjem, zaglađuje i hrani ruke uz pomoć ljekovitih svojstva kamilice. Biljni glicerin hidratizira, obnavlja kožu i čini ju primjetno mekšom i glađom, ne ostavljajući masni sloj.

Herbacin-Hand-Cream-original-Tube-75ml

Silikon djeluje kao nevidljiva rukavica te nudi optimalnu obranu od svakodnevnih izvanjskih utjecaja na poslu, kod kuće, u vrtu ili sportu. Svjetski popularna fontana mladosti za marljive i stresne ruke.

HERBACIN KREMA ZA RUKE HD 1


Djelotvornost i kvalitetu Herbacina potvrđuju i stručnjaci, jer je krema dermatološki ispitana.
Kao i svi proizvodi iz Herbacin Kamille linije, krema za ruke kreirana je bez parabena, mineralnih ulja, životinjskih sastojaka i sintetičkih boja. 


HERBACIN KREMA ZA RUKE HD 2

"Osim što se trudimo promovirati zdravlje i njegu kože, želimo da naše okruženje izgleda lijepo. Iz tog razloga nastojimo isporučiti Herbacin proizvode na što je moguće ekološki prihvatljiviji i učinkovitiji način. Isto vrijedi i za svu ambalažu koja je 100% reciklirana.", kažu nam iz kozmetičke kuće Herbacin.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj