Hada Labo Premium super hidrator: Japanski bestseller sadrži čak 5 različitih tipova hijaluronske kiseline

24/09/2021

Hada Labo Premium super hidrator ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Hidratantna njega.

Ako ste se bar jednom prošetali pored drogerijskih polica i primijetili bočicu brenda Hada Labo i pomislili: “Hmm kupiti ili ne kupiti?”, niste jedini. Dugogodišnji japanski bestseller nedavno je stigao u Hrvatsku te mu nije trebalo predugo prije nego je velik broj Hrvatica uspio uvjeriti kako mu je mjesto i u njihovom toaletnom ormariću. 

Naime, japanska Hada Labo Tokyo kozmetika stvorena je u Japanu pod krilaticom „jednostavno i savršeno“, a obećaje visoku učinkovitost u njezi kože bez nepotrebnih sastojaka i aditiva. Danas je najprodavaniji brend u Japanu za njegu lica i to zahvaljujući učinkovitim proizvodima s izrazito jednostavnim i jedinstvenim formulama.

hada labo

Glavni sastojak svih Hada Labo proizvoda za uspješnu hidrataciju i prirodan sjaj kože je moćna Super hijaluronska kiselina koja se sastoji od ukupno tri hijaluronske kiseline – HA+, te mikro i makro hijaluronske kiseline. HA+ pruža dva puta više hidratacije od regularne hijaluronske kiseline, mikro HA prodire dublje, potiče hidrataciju i omogućuje blistav izgled kože, dok makro HA potpuno zaključava vlažnost unutar stanica kože.

Premium super hidrator izuzetno je moćan losion za lice. Hidrator sadrži 5 vrsta hijaluronske kiseline koje prodiru u različite slojeve kože. Hidrator sadrži inovativnu LOCK IN formulu koja osigurava zadržavanje proizvoda u česticama kože kako bi ona ostala vlažna i hidrirana tijekom cijelog dana.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj