Gwyneth ne odbacuje plastičnu kirurgiju

21/09/2012

Dva sata vježbanja dnevno, zdrava prehrana i preparati sa zmijskim otrovom mogu zub vremena zaustaviti samo do određene mjere. Stoga Gwyneth Paltrow ne želi reći "ne" estetskom kirurškom nožu

d

 

Koliko je poznata po svojim ulogama, toliko je Gwyneth Paltrow slavna i po načinu života koji uključuje sve ono na što se prosječna žena (čitaj: mi) svakodnevno nastoji natjerati. Redovito i žustro razgibavanje, i to dva sata raznih vježbi dnevno za sve mišićne skupine. Zdrave namirnice spremljene na zdrav način, uz pažljiv unos količine. Kako koži prehrana iznutra nije dovoljna, tu su i kreme koje glumici pomažu da postigne onaj dobro hidratizirani učinak na crvenim tepisima, a ne smijemo zaboraviti ni sintetički zmijski otrov koji zateže kožu.

I, kakav je rezultat svega toga? Ova 39-godišnjakinja se nedavno kroz smijeh požalila: "Svi me u posljednje vrijeme pitaju za moje mišljenje o plastičnim operacijama. Zar izgledam staro?!" Gwyneth je ipak dodala: "Ne protivim se estetskoj kirurgiji, ali želim moći micati svoje lice jer bih u svom poslu trebala izraziti emocije. Međutim, imam bore pa ne želim reći kako nešto nikad ne bih napravila. Samo, htjela bih isto tako izgledati kao ja."

Uloge koje Gwyneth ne želi upropastiti lošom estetskom kirurgijom ipak će u budućnosti ostati manje i prorijeđene, kao i svih ovih godina otkako je Paltrow majka. "U potrazi sam za zanimljivim epizodnim ulogama. Nisam imala glavnu ulogu u filmu otkako sam rodila kćer Apple jer mislim da moja djeca ne bi bila sretna da me toliko nema kod kuće. Dobra sporedna uloga znači nekoliko tjedana posla i onda sam opet kod kuće."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj