Giorgio Armani: težnja za perfekcijom

09/09/2015

Armanijeva svila u bočici je jedna od najpopularnijih pudera za lice


MAKEUP – TEŽNJA ZA PERFEKCIJOM

Počevši od inicijalne kreacije linije, Giorgio Armani donosi ekskluzivni i inovativni proces: tehnologiju Micro-fil™, koja uključuje fino mrvljenje svih sastojaka prije no što se izmiješaju, u svrhu postizanja najsofisticiranije moguće formule. Zatim slijedi metoda Color-fil™, kojom se pigmenti i omekšavajući agensi spajaju u fleksibilnu mrežu polimera, pružajući ugodu i postojanost.


LUMINOUS SILK FOUNDATION

armani luminous

Prozračna i baršunasta tekstura proizvoda Luminous Silk Foundation nadahnuta je svilom charmeuse, koju su zbog iznimnog sjaja i delikatnosti materijala smatrali kraljevskom tkaninom. Luminous Silk prekriva nepravilnosti nježno poput svile, ujednačava ten i daje mu zdravi sjaj.

Delikatna i svjetlucava Micro-filTM tekstura omogućuje jednostavno nanošenje u slojevima, uz optimalan omjer prekrivanja i boje koji rezultira besprijekornim tenom.
Luminous Silk Foundation jedan je od najprodavanijih proizvoda još od 2000. godine. Osvojio je brojne nagrade te je 2012. godine u rubrici „Best Beauty Buys” časopisa InStyle proglašen podlogom broj jedan.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj