Giorgio Armani Beauty Neo Nude Fusion Powder

09/09/2018

Giorgio Armani Beauty Neo Nude Fusion Powder ove je godine nominiran u kategoriji MAKE-UP / PUDER natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

znimno delikatne, prozračne teksture; ultimativni osjećaj ugode na koži s postojanim sjajem; predvodnik vrhunske klase kada je riječ o postizanju besprijekorne, ‘gole’ ljepote. Vođen filozofijom ultimativne ljepote, Giorgio Armani beauty je od osnutka 2000. godine stručnjak u poticanju žena da postignu savršen ten prirodnog izgleda.

Giorgio Armani Beauty Neo Nude Fusion Powder HD

Sada Giorgio Armani beauty predstavlja sveobuhvatnu liniju NEO NUDE za ljepotu kože, obraza i usana, uz obećanje postizanja savršenog izgleda uz make-up koji djeluje toliko prirodno da je gotovo nezamjetan. Nevidljiv, bez razmazivanja, ugodan za sva osjetila – pruža sve što je ženi potrebno da zrači samopouzdanjem i utjelovi Armanijev zaštitni znak – prirodni sjaj. To si ti, ali u boljem izdanju. To je tvoja Armani nude verzija.

TEKUĆA PODLOGA ILI PODLOGA U PRAHU?
SAVRŠENO STAPANJE SADA JE STVARNOST

Kako bi zadovoljio potrebe zahtjevnog stila života, kada žene teže postizanju prirodne ljepote na brz i jednostavan način, Giorgio Armani beauty predstavlja NEO NUDE FUSION POWDER: prvi puder za završni sloj koji kombinira slične sastojke i efekt osvjetljenja tekuće podloge s jednostavnim nanošenjem i praktičnošću kompaktnog pudera. Nakon desetogodišnjeg istraživanja, s proizvodom NEO NUDE FUSION POWDER Giorgio Armani beauty otkriva dvije revolucionarne, patentom zaštićene* tehnologije.

Giorgio Armani Beauty Neo Nude Fusion Powder HD

Tajna briljantnog, bestežinskog 'plutanja' na koži, poput oblaka, krije se u novom patentu* laboratorija Giorgio Armani beauty, a to je postupak formulacije na temelju memorije vode. Tijekom formuliranja, voda unutar pudera isparava, ostavljajući puderastu teksturu. U dodiru s prirodnom vlagom iz kože, proces je reverzibilan: puder se pretvara u tekućinu poput vela koji se sjedinjuje s kožom, bez vidljivih linija, mrljanja ili ljuštenja. Drugi patent* omogućuje mek i bestežinski puder čiji je sloj toliko tanak da se čini nevidljivim.

Kombinirajte, stapajte i kreirajte vlastiti prekrasan izgled ‘gole’ kože. NEO NUDE FUSION POWDER je dostupan u osam nijansi i sadrži visokoučinkovitu stapajuću emulziju boja s pojačanim pigmentima. Oni kreiraju veo koji je potpuno usklađen s vašom kožom i koji ostaje postojan bez obzira na to koliko puta popravljali make-up tijekom dana.

Giorgio Armani Beauty Neo Nude Fusion Powder HD

Rezultat je ujednačena, prirodna i blistava koža, čija ljepota dolazi maksimalno do izražaja zahvaljujući osjećaju ‘nove’ kože, uz savršen prirodni sjaj. Puder se može koristiti i za efekt brončanog tena. Kako bismo osigurali čist postupak nanošenja, kompaktna kutijica (koja se može ponovo puniti) sadrži meku sintetičku četkicu. Mogućnost pogreške je toliko mala da ga možete nanijeti žmirećki.

NEO NUDE FUSION POWDER nudi idealnu kombinaciju suvremenoj ženi koja je uvijek u stisci s vremenom: praktičnost pudera i blistav efekt tekućine – najbolje od oba svijeta.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj