Maestro Armani je stigao!

10/03/2015

Make-up slavnog talijanskog dizajnera Giorgio Armanija, slavnog "maestra", stigao je i na naše tržište. Napokon!

Eksluzivno u parfumeriji Douglas na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, stigao je dugoočekivani make-up s potpisom talijanskog dizajnera Giorgio Armanija. Lakoća, elegancija i ugodnost… zaštitni znakovi Armanijeve mode vrijede i kada je riječ o makeupu ovog branda, koji je kreiran savršeno po mjeri – baš poput odjeće. Odjeća i makeup su jezik za sebe, ekspresija ženstvenosti koja donosi slobodu izražavanja osobnosti. Jednostavne smjernice primjenjuju se na sve - od mode do makeupa: materijal se mora prilagoditi tijelu, a ne obrnuto. Poput haljine koja savršeno ističe figuru, makeup se u trenu prilagođava prirodnim crtama lica i savršeno se stapa s kožom. Tehnološka profinjenost svake formule nanošenje čini jednostavnim i lakim.

Počevši od inicijalne kreacije linije, Giorgio Armani donosi ekskluzivni i inovativni proces: tehnologiju Micro-fil, koja uključuje fino mrvljenje svih sastojaka prije no što se izmiješaju, u svrhu postizanja najsofisticiranije moguće formule. Zatim slijedi metoda Color-fil, kojom se pigmenti i omekšavajući agensi spajaju u fleksibilnu mrežu polimera, pružajući ugodu i postojanost. Luminous Silk Foundation i Fluid Sheer kultni su proizvodi profesionalne make-up rutine Armani Glow, koja otkriva i naglašava vašu unutarnju ljepotu u punom sjaju.armani makeup 2

Mogućnosti su bezbrojne – miješajte nijanse, igrajte se svjetlošću i pronađite vaš savršeni par. Dva profesionalna proizvoda. Jedan nepogrešivo blistav krajnji rezultat.Luminous Silk Foundation i Fluid Sheer mogu se miješati ili nanositi u slojevima. „Blistavi ten prirodnog sjaja osnova je besprijekornog, profesionalnog make-upa. Miješanjem nijansi podloge Luminous Silk i Fluid Sheer svaka žena može dobiti boju koja se savršeno stapa s njezinim tenom, ispravlja nepravilnosti i daruje mu blistavi sjaj. Šminkanje obično započinjem jednolikim nanošenjem podloge Luminous Silk. Zatim uz pomoć odgovarajućeg kista nanosim Fluid Sheer kako bih naglasila konture lica. Slojevitim nanošenjem prozračnih tekstura postiže se jedinstveni, prilagođeni make-up.”, izjavila je Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj