Frizure koje ćemo isprobati čim saloni ponovno otvore!

25/03/2020

Bilo da želimo potpunu transformaciju ili samo blagu promjenu...

1. Razbarušena paž frizura sa šiškama i blago posvijetljena je odlična za dame koje nemaju vremena stalno se fenirati i ne vole da im svaka dlaka bude na mjestu.

Slavni idol: Dakota Johnson!

2

2. Stepenasto šišani kraći paž prati oblik lica je pravo osvježenje za dame koje su duže vrijeme imale jednostavno ošišanu kosu. Poslužite se primjerom lijepe glumice i dozvolite da sljedeće godine vaša kosa bude što više razbarušena i nemirna.

Slavni idol: Rachel McAdams

3

3. Ovo je jedna od frizura koja će pristajati skoro svima, a mi predlažemo da poput lijepe manekenke ne ravnate kosu već je pustite da bude što nemirnija.

Slavni idol: Alessandra Ambrosio

4

4. Ako ste ljubiteljica duge kose, poslužite se primjerom manekenke Georgie koja je šiške sklonila sa strane, a kosu je pustila da slobodno pada. Moramo dodati da izgleda kao da ju je prirodno sušila.

Slavni idol: Georgia May Jagger

5

5. Zdrava i sjajna kosa je uvijek u modi, a ako ste od onih dama koje ne vole velike promjene, recite svom frizeru da vam skrati procvjetale krajeve i dubinski opere kose.

Slavni idol: Ciara

6

6. Moderna paž frizura sa šiškama najbolji je izbor za one ravne kose, željne velike promjene. Osim što će se svi doslovno okretati za vama, ovakva frizura pomlađuje i osvježava vaše lice. 

Slavni idol: Hanaa Ben Abdesslem

7

7. Čista, sjajna, uredno ošišana i klasična. Ako ne želite nikakvu promjene bar se potrudite održavati ovakvu klasičnu frizuru.

Slavni idol: Gwyneth Paltrow

8

8. Popularni "lob" je tako ženstven i moderan da ne postoji nijedan razlog da ne ošišate svoju dugu kosu do ramena. Pun pogodak će biti ako potpuno kopirate frizuru sa slike koju nosi britanska glumica Carey Mulligan.

Slavni idol: Carey Mulligan

9

9. Mi mislimo da je ovo apsolutno najbolje izdanje mlade glumice Jennifer Lawrence, a moderna razbarušena paž frizura i plava kosa su pun pogodak.

Slavni idol: Jennifer Lawrence

10

10. Duži paž. Još jedna sjajna varijacija dužeg paža i još jedan sjajan prijedlog za dame koje žele promjenu, ali ne drastičnu.

Slavni idol: Miranda Kerr

11

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj