Frizure koje će se svidjeti i njemu

13/09/2020

Ako vas uopće zanima.

Nije da je morate nositi, ali ovo su frizure koje se najčešće sviđaju frajerima. Štoviše, frizure koji će ih 'aktivirati', ako znate o čemu govorimo. Jer, kada ste nas pitali koje su frizure dovoljno zavodljive da potaknu akciju, obratili smo se najboljim svjetskim frizerima i dobili odgovore vrijedne pažnje.

“Frizure nikada ne bi trebale izgledati kao da ste se oko njih puno trudili, ne trebaju biti previše stilizirane, obojene, niti previše u bilo kojem smislu...”

—Adam Reed, frizer i ambasador Welle

“Dečki najčešće vole frizure koje ostavljaju dojam kao da ste se probudili upravo s takvom i ostavili je kako jest. Kao i prirodni make up, dečki vole iluziju nemara...”

—Liz Taw, frizerka i ambasadorica za njegu kose Aussie

Frizure koje će se i njemu sviđati.-0532260431

“Najseksepilnija i najbolja boja za vašu kosu je ona koja vam omogućuje da se osjećate ‘kao vi’. Stoga, ako ste prirodna brineta ili crvenokosa, nemojte se obojiti u plavo po svaku cijenu.”

—Josh Wood, frizer i kreativni direktor Welle

“Kate Middleton to radi kako treba: njezina kosa izgleda stvarno njegovano, ali ipak ima živost u pokretu.”

—Adam Reed

“Nemojte provesti život pokušavajući od svoje kose napraviti nešto što ona nije – napravite najbolje od svoje prirodne teksture. Bacite pegle i skompajte se s regeneratorom!”

—Liz Taw

I.P.

Novo

Komentiraj