Imamo za tebe najsjajniji i najmirišljaviji 'So…? Fragrance Glow' poklon paket!

09/06/2021

Fotkaj i osvoji svjetlucave parfemske vodice bez kojih je ljeto nezamislivo...

U mjesecima kada temperature podivljaju i krenu skakati u nebeske visine, a svakodnevica postanu dani na suncu uz povremene predahe u hladu, preplanuli ten i proizvodi koji će ga naglasiti postaju must. 

Ovoga ljeta, srce su nam na prvu osvojili So…? Fragrance Glow proizvodi koji garantiraju najmirišljaviju i najsjajniju kožu, a dolaze u 6 različitih varijanti.

So…? Sorry Not Sorry Cosmic Queen svjetlucava parfemska vodica napravljena je od savršene kombinacije grejpa i ruže te je obogaćena kristalima ružičastog šećera koji vam pomažu da podignete taj sjaj na sljedeću razinu! 

So…? Sorry Not Sorry Stardust parfemska vodica ostavlja neodoljive sitne šljokice na koži, a obogaćena je prekrasnim cvjetnim i voćnim mirisima  crnog ribiza, jabuke i ruže koje su zaokružene kremastom bazom mošusa.  

So…? Sorry Not Sorry Glow Getter svjetlucava parfemska vodica neodoljiva je mješavina s mirisnim notama čokolade i breskve koji u početku ističu ovaj neodoljivi miris, a praćeni su lepršavim notama slatkog jasmina. Za kraj, slatka baza vanilije zaokružuje ovaj blistavi svježi miris.

So…? Sorry Not Sorry Bronze Babe svjetlucava parfemska vodica obogaćena je šarmantnim notama bergamota i breskve te divnim podtonovima cvjetnih mirisa ruže i ljiljana, koji su dalje upotpunjeni mekanim notama vanilije i sandalovine.

So…? Sorry Not Sorry Champagne Blush svjetlucavom parfemskom vodicom na početku prevladavaju neodoljive voćne note rabarbare i ananasa, koje na kraju prelaze u lagane i prozračne note cvjetnog jasmina i đurđevka. 

So…? Sorry Not Sorry Prosecco Pearl svjetlucava parfemska vodica sadrži voćne note sočne crvene trešnje i jabuke koje prelaze u podtonove ušećerenih latica ruže i gaziranih bombona te se zaokružuju s nježnim tragom slatkog meda.

Cosmo ti poklanja neodoljiv paket beauty mirisnih iznenađenja So…? Fragrance Glow koji ćeš htjeti pokazati na Instagramu. Kako ih osvojiti?

FOTKAJ Instagram okvir s poklonom koji želiš, OBJAVI to na svom profilu, TAGIRAJ sljedeće profile na Instagramu: @softagrancehr i @cosmopolitanhrvatska, ubaci sve hashtagove, a najkreativniji dobivaju nagrade.

Paket sadrži:
So…? Glow Getter Illuminating Perfume Mist
So…? Bronze Babe Illuminating Perfume
So…? Prosecco Pearl Illuminating Perfume Mist
So…? Cosmic Queen Illuminating Perfume Mist
So…? Champagne Blush Illuminating Perfume Mist
So…? Stardust Illuminating Perfume Mist

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj