Promo

Pronašla sam rješenje za savršenu kožu i ne, ne dolazi u tekućem stanju!

13/04/2021

Upomoć! Mislim da sam se pretvorila u totalnog “nerda” za beauty gadgete.

Kao osoba koja veći dio svog života pati od izrazito zahtjevne kože te proširenih pora zbog kojih uvijek nanovo zavidim svim onim prekrasnim, zaglađenim licima, sa sigurnošću mogu reći kako sam kroz godine stvorila svojevrsnu opsesiju nad proizvodima za čišćenje i njegu kože.

Od super agresivnih, preko super prirodnih pa sve do super skupih linija proizvoda, isprobala sam sve TikTok, Instagram i ostale trendove kako bih pronašla onu samo moju rutinu o kojoj će me pitati jednom kad svoju potpuno obnovljenu i besprijekornu kožu gradom prošetam bez trunke šminke.

Iskreno, da mi je netko rekao da će se ona jednog dana naći izvan bočice, ne bi im vjerovala.

A onda sam se iznenada, preko noći i zahvaljujući jednom prekrasnom i savršeno promišljenom poklonu od dečka, pretvorila u apsolutnu Foreo zaljubljenicu.

Moja prva ljubimica bila je Luna 3. Činila se kao idealan izbor jer sam prethodno redovito prakticirala takozvano “pravilo 60 sekundi” i mislila sam: “Ako 60 sekundi trljanja prstiju funkcionira tako dobro, Foreo to može učiniti još triput bolje”. Skinula sam aplikaciju, namjestila jačinu pulsacije koja mi je odgovarala, a onda otkrila neku potpuno novu, super pjenušavu stranu mog uobičajenog gela za pranje lica i iskreno, koža nikad nije djelovala čišće. Uz to, Luna me pridobila i zahvaljujući njezinoj masažnoj strani koja, osim što me zasad uspješno štiti od bora na vratu kao posljedica zombijevskog buljenja u mobitel, potiče prirodnu elastičnost kože zbog čega sam se u potpunosti okrenula prirodnim proizvodima, a licu dopustila da samo odradi anti-age dio.

Nedugo nakon, Luni je stigao i mlađi brat, UFO 2, onaj koji je već nakon prvog tretmana postigao sjaj kakvog sam do sada gledala isključivo na savršeno retuširanim Instagram fotkama. Odjednom mojoj ogromnoj kolekciji kozmetike više nisu bile potrebne tone seruma, krema, gelova, tonera i eksfolijanata. Odjednom je moja rutina bila gotova u roku od samo nekoliko minuta.

I? Kako izgleda moja večernja i jutarnja rutina?

Foreo koristim nešto više od mjesec dana, a kako bih doista isprobala njegovu učinkovitost bez varanja dodatnim proizvodima, uz njega koristim samo gel za umivanje i kremu za lice.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Schmidt (@sarasshades)


Nakon uklanjanja šminke, slijedi dvije minute temeljitog pranja lica Foreo Luna 3 uređajem u kombinaciji s mojim omiljenim gelom za lice namijenjenom osjetljivoj koži. Lice perem pune dvije minute tako da svakoj strani lica posvetim 30 sekundi potpune pažnje. Lagana pulsacija istovremeno masira kožu što mi posebno godi ujutro kada se na brzinu želim riješiti umornog i natečenog lica.

maskice 1

Nakon ispiranja, slijedi UFO 2 tretman uz prigodnu maskicu; Make My Day za jutro i Call It A Night kao tretman prije spavanja. Proizvod se zahvaljujući uređaju u trenutku upija u kožu čineći ju zaglađenom i super mekanom. Tretman završavam laganom prirodnom kremom za lice, balzamom za usne i kremom za područje oko očiju kako bih u što većoj mjeri odgađala trenutak kad će me tete u dućanu dozivati s “gospođo”.

Kažu da je na proljeće ljubav doista u zraku, a ja sam se ovog puta definitivno zaljubila u svoje Foreo čudotvorce.

Sara Schmidt

Novo