FOREO UFO

10/09/2018

FOREO UFO ove je godine nominiran u kategoriji INOVACIJA GODINE natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Najveći svjetski beauty tech brand FOREO razvio je novu generaciju pametne maske za lice, UFO – prvu pametnu masku za drugačiji tretman lica u samo 60 sekundi. UFO (UR FUTURE OBSESSION), kako mu i samo ime kaže, je u kratkom periodu postala predmet žudnje beauty entuzijasta diljem svijeta.

09_UFO_FOREO_Kupaonica

FOREO UFO - PRVA PAMETNA MASKA ZA DRUGAČIJI TRETMAN LICA U SAMO 90 SEKUNDI!

Ova revolucionarna inovacija predstavlja spoj znanja korejskih stručnjaka za njegu kože i vrhunske švedske tehnologije. UFO kombinira čak 6 tehnologija – Hiperinfuziju, T- SonicTM pulsacije, krioterapiju i terapiju LED svjetlima (plavo, zeleno i crveno) čime u potpunosti eliminira potrebu za tradicionalnim maskama za lice na koje je potrebno potrošiti i do 20 minuta. Za razliku od tradicionalnih maski i sheet maski čiji su glavni nedostaci loša pokrivenost svih dijelova lica i slabo prodiranje hranjivih sastojaka u kožu, UFO omogućuje ravnomjerno nanošenje na cijelu površinu kože, a T-SonicTM pulsacije omogućuju prodiranje svih važnih sastojaka maske duboko u kožu čime koža dobiva tretman ravan onom u kozmetičkim salonima - u svega 90 sekundi! Tehnologija hiperinfuzije koristi prirodne reakcije kože na toplinu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-SonicTM pulsacije kako bi iz svakog tretmana lica izvukla maksimalni učinak. Postupnim zagrijavanjem, termoterapijom, UFO otvara pore kako bi T-SonicTM pulsacije mogle što dublje u kožu ubaciti dragocjene sastojke maske. Krioterapija zatvara pore i zaključava sastojke za još dulje djelovanje te učvršćuje kožu čime se smanjuje vidljivost pora i natečenost. Patentirana tehnologija T-SonicTM pulsacija pospješuje upijanje aktivnih sastojaka maske i potiče mikrocirkulaciju za blistavi i zdraviji izgled kože, a UFO pruža i snagu klinički dokazane terapije sa tri LED svjetla - crvenim, zelenim i plavim, koja bez UV zračenja s lakoćom čine kožu vidljivo mlađom. 

12_UFO_FOREO_Fuchsia_Transparentna


Uređaj je dostupan u 3 boje: Fuchsia, Petal pink i Mint.

 

2-UFO_MASK-BOX_SACHET_ADVANCED-MATTE_on_white

UFO uređaj u savršenom skladu radi s FOREO H2Overdose maskom. Hidratizirajuća maska od mikrovlakana za suhu kožu, obogaćena je hijaluronskom kiselinom koja trenutno umiruje i hrani suhu i žednu kožu. Koristite masku s UFO uređajem i prepustite se 2-minutnom tretmanu lica za suhu kožu – jer hidratizirana koža je zdrava koža!
UFO uređaj te H20 masku potražite u Douglas parfumerijama te na www.foreo.com.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj