FOREO – revolucionarni uređaj za čišćenje lica

09/09/2015

Foreo Luna: uređaj za ljepotu koji čini sve!

Zamislite uređaj koji pruža dublje i nježnije čišćenje, a istovremeno smanjuje pojavu sitnih linija i bora na licu. Uređaj koji ostavlja lice osvježeno, njegovano i ističe zdravi izgled lica. Sve to za samo 1 minutu upotrebe uređaja ujutro i 1 minutu navečer. Zbog svog sofisticiranog dizajna, LUNA™ je najelegantniji dodatak svakodnevnoj ženskoj rutini njege lica.
FOREO INOVACIJE: BITAN JE NAČIN NA KOJI ČISTITE LICE
Potpuna njega u jednom uređaju
LUNA™ nudi holistički pristup ljepoti, nudeći više od bilo kojeg drugog uređaja za čišćenje lica. Elegantno dizajnirana pruža mogućnost nježnijeg i dubinskog čišćenja, dok zakrivljena površina koncentričnih nabora pulsira i postiže izvanredne rezultate u borbi s linijama i borama.

T-Sonic ™ tehnologija čišćenja
T-Sonic ™ tehnologija se odnosi na transdermalne pulseve. Emitirajući do 8000 pulsacija u minuti LUNA™ čisti duboko, nježno uklanjajući sve prljavštine iz pora i ostavlja kožu glatkom, čistom i revitaliziranom. Zahvaljujući prilagođenom dizajnu i silikonskim dodirnim točkama nečistoće, ulja i ostaci šminke iz pora postaju prošlost.

Anti age način
Pulsacije niskih frekvencija su usmjerene na područja sklona boranju, učinkovito uklanjajući linije i bore na licu.

Za svaki tip kože
LUNA™ je dostupna u tri modela, s mekim, zaobljenim dodirnim točkama postavljenim u različite konfiguracije i prilagođene različitim tipovima kože.

Ne abrazivan i higijenski silikon
LUNA™ je blaga silikona četkica koja čisti učinkovito i mnogo nježnije od najlonskih četkica. Medicinski silikon koji je korišten u izradi LUNA™ uređaja je neporozan, antibakterijski, hipoalergenski i visoko higijenski.

Pametan dizajn, dugoročno ulaganje
450 upotreba po jednom punjenju, podesiv intenzitet pulsacije, potpuno vodootporna za upotrebu pod tušem, nema izmjene glave, 2-godišnje jamstvo i 10-godina garancije na kvalitetu

FOREO LUNA OK


LUNA™ uređaj za čišćenje lica će vam:
 ukloniti odumrle stanice
 dubinski očistiti pore na vašem licu
 ukloniti sve ostatke šminke, ulja i nečistoće iz pora
 potaknuti opskrbu hranjivim tvarima
 potaknuti mikrocirkulaciju kože
 potaknuti bolju regeneraciju kože
 pružiti svakodnevnu masažu vašoj kožu
 ostaviti će vam svilenkast osjećaj na koži
 pružiti vam samopouzdanje

Potražiti u odabranim Douglas prodavaonicama.

Osnovana u Švedskoj, tvrtka FOREO preuzima tržište ljepote velikom brzinom svojim originalnim rješenjima u segmentu ljepote i njege kože. Multidisciplinarnom suradnjom vrhunskih specijalista na FOREO Institutu uspjeli smo razviti revolucionarna rješenja koja nadmašuju kozmetiku pružajući Vam inteligentniji i efikasniji način brige o sebi. FOREO uvodi revoluciju u industriju ljepote svojim jednostavnim pravilom – pružiti samopouzdanje milijunima kroz inovacije koje su prvenstveno funkcionalne.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj