Foreo Luna mini 3

20/09/2019

Foreo Luna mini 3 ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Beauty gadget

FOREO LUNA mini 3 je najnoviji hi-tech električni uređaj za čišćenje lica koji unaprijeđuje njegu kože za mladenačko blistav ten koji će svi primijetiti. Vrlo nježne silikonske dodirne točke i 8000 soničnih pulsacija s 12 intenziteta stručno uklanjaju znoj, masnoće i prljavštinu iz pora za ten svježeg i zdravog izgleda. Sonični valovi su zvučni valovi koji vibriraju iznimno brzo, kada se ove valove usmjeri prema koži, oni prodiru u pore, nježno oslobađajući one nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četkice ne mogu doprijeti. Pogodna za sve tipove kože, ova švedska četkica za čišćenje lica pruža nježni piling i osigurava bolju apsorpciju vaših proizvoda za uljepšavanje. Praktična i lagana, LUNA mini 3 bez problema stane u vašu torbicu ili torbu za teretanu.

BEAUTY GADGET FOREO Luna mini 3 2

Ovaj kompaktni uređaj je savršen za aktivan stil života zbog svojih prilagodljivih postavki koje se pokreću putem aplikacije. Ako ste u stisci s vremenom, uživajte u Glow Boost načinu rada i 30 sekundi brzog čišćenja bilo kada i bilo gdje. Ultra higijenski silikon štiti vašu kožu i čuva njezinu mekoću, dok istovremeno čisti bolje od pranja lica rukama. Uređaj je dovoljno upotrebljavati dvaput dnevno za glatku i ujednačenu teksturu kože. Nema potrebe za kupnjom zamjenskih glava četkice. Ako ste zagubili svoju LUNU mini 3, FOREO For You aplikacija je tu za vas. Kliknite na Pronađi moju LUNU i uređaj će vas vibracijama obavijestiti gdje se nalazi. Kad bi to barem funkcioniralo i s izgubljenim ključevima!

BEAUTY GADGET FOREO Luna mini 3 3

Kako čistiti lice uz pomoć uređaja LUNA mini 3?
• Otvorite aplikaciju i kreirajte profil.

• Povežite svoj LUNA mini 3 uređaj s FOREO For You aplikacijom putem Bluetootha (morate otključati uređaj prije prvog korištenja).

• Navlažite lice, na LUNA mini 3 uređaj nanesite omiljeni proizvod za umivanje i pritisnite gumb za start.

• Čistite lice kružnim pokretima sve dok tajmer ne isključi uređaj.

• Isperite uređaj, posušite lice ručnikom i nastavite s uobičajenom njegom.

Prilagodite TSonic™ intenzitet vašeg uređaja

• Kliknite na Opcije.

• Odaberite intenzitet između 1 i 12 (12 je najviši intenzitet).


Prije prvog korištenja otključajte LUNA mini 3 uređaj pomoću FOREO For You aplikacije. Na ovaj način vas štitimo od lažnih FOREO proizvoda i imitacija, a registracija proizvoda putem aplikacije osigurava lako i brzo ostvarivanje jamstva i zaštitu investicije.
FOREO For You aplikaciju možete besplatno preuzeti na App Store za IOS / Google Play Store za Android.

LUNA mini 3 prilagođena je svim tipovima kože i dostupna je na foreo.com u 5 boja: Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Sunflower Yellowi i Midnight

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji BEAUTY GADGET.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj