Foreo Luna 3

20/09/2019

Foreo Luna 3 ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Inovacija godine.

LUNA 3 – Stvorena za vašu kožu

Nova LUNA 3 je najnovija beauty inovacija ljepote visoko nagrađivane serije FOREO LUNA. Ovaj inovativni uređaj za čišćenje lica uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice u samo 1 minuti, održavajući vašu kožu glatkom i čvrstom. S 30% većom površinom četkice, za dijelove lica koji nisu lako dostupni, još duljim i mekšim dodirnim nitima, u usporedbi s četkicama prethodne generacije, čini čišćenje temeljitijim i učinkovitijim. Uvedite LUNU 3 u svakodnevnu dnevnu rutinu, ujutro i navečer, i uživat ćete u svim prednostima nježnog čišćenja lica, sa 16 različitih intenziteta pulsacija na odabir te do 650 upotreba uz svega jedno punjenje.

Sonični valovi su zvučni valovi. Koji vibriraju iznimno brzo. Kada se ove valove usmjeri prema koži, oni prodiru u pore, nježno oslobađajući one nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četkice ne mogu doprijeti. LUNA 3 prema vašim porama usmjerava 8000 T-Sonic™ pulsacija u minuti kako bi lice očistila bolje od bilo čega drugog. 'T' je kratica za "transdermal", što znači 'kroz kožu'.

INOVACIJA GODINE FOREO Luna 3 1

LUNA 3 posebno je prilagođen svakom tipu kože, u različitim bojama:, osjetljiva – Lavander, normalna koža - Pearl Pink i mješovita – Blue.

Kako čistiti lice uz pomoć uređaja LUNA 3?

• Povežite svoj LUNA 3 uređaj s FOREO appom putem Bluetootha (kako biste otključali uređaj prije prvog korištenja).
• Navlažite lice, na LUNA 3 uređaj nanesite omiljeni proizvod za umivanje i dvaput pritisnite gumb za start.
• Čistite lice kružnim pokretima sve dok tajmer ne isključi uređaj.

Kako odabrati vrstu masaže?

• Uključite LUNA 3 uređaj i povežite ga s aplikacijom putem Bluetootha.

• Slijedite jednostavne upute kako biste odabrali vrstu masaže.

INOVACIJA GODINE FOREO Luna 3 2


Prije prvog korištenja otključajte LUNA 3 uređaj pomoću FOREO appa.
Na ovaj način vas štitimo od lažnih FOREO proizvoda i imitacija, a registracija proizvoda putem aplikacije osigurava lako i brzo ostvarivanje jamstva i zaštitu investicije.
Kako bi vam vaša LUNA 3 pružila svoj maksimum, koristite FOREO aplikaciju i pomoću nje odaberite jedan od četiri masažna načina rada.

FOREO For You aplikaciju možete besplatno preuzeti na App Store za IOS / Google Play Store za Android. Sve informacije o LUNA 3 i ostalim proizvodima možete pronaći na foreo.com

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji INOVACIJA GODINE.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj