FOREO LUNA™ 2 - mali ritual ljepote u jednom uređaju

31/08/2016

LUNA™ 2 nadilazi standardnu četkicu za čišćenje lica i pruža rezultate koje ćete primijetiti Vi, ali i svi oko Vas. Razmazite se 2-minutnim beauty ritualom svaki dan i otkrijte blistaviju kožu koja izgleda mlađe.

Švedski brand FOREO, specijaliziran za uređaje i proizvode za ljepotu predstavlja drugu generaciju uređaja LUNA™ 2, za još dublje i nježnije čišćenje koje je potpuno prilagođeno potrebama svakog tipa kože.

LUNA™ 2 uređaj donosi potpuno novu vrstu čišćenja kože, a njegova tajna je u:

1. 2 puta snažnijem* motoru za još učinkovitije T-Sonic™ čišćenje i Anti-Aging sistem. Do 8000 T-Sonic™ pulsacija u minuti (12 intenziteta) uklanjaju nečistoće iz pora, dok pulsacije nižih frekvencija u Anti-Aging načinu rada omogućuju učinkovitu borbu protiv znakova starenja kože.

2. Napravljen od 36% debljeg silikona, LUNA™ 2 uređaj je mekši i glađi, silikon je ultra higijenski i pruža izvanredan osjećaj na koži. Prikladan je za korištenje sa svim standardnim neabrazivnim proizvodima za čišćenje lica, gelovima i kremama.

3. 50% veća površina četkice uređaja omogućuje još brže i efikasnije čišćenje.

4. 26% dulje dodirne točke u kontaktu s kožom omogućuju veću fleksibilnost i produljuju doseg same četkice.

Potpuni ritual ljepote

Samo 2 minute korištenja LUNA™ 2 uređaja ujutro i navečer omogućit će da koža bude blistavija i izgleda mlađe. Uz čišćenje, LUNA™ 2 uređaj dolazi i s Anti-Aging modom koji vidljivo umanjuje znakove starenja kože.

LUNA™ 2 je dostupna u 4 modela prilagođena svim tipovima kože: normalna koža (ružičasta), osjetljiva koža (ljubičasta), mješovita koža (plava) i masna koža (zelena).

LUNA™ 2 uređaji potpuno su vodootporni, jedno punjenje baterije uređaja dovoljno je za 5-7 mjeseci korištenja te nije potrebno kupovati zamjenske glave četkice. Uređaji dolaze s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj