Eveline Pure Control SOS

17/09/2018

Eveline Pure Control SOS ove je godine nominiran u kategoriji NJEGA LICA / ZA PROBLEMATIČNU KOŽU natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Eveline Pure Control SOS 3u1 gel+peeling+mask za problematičnu kožu lica ima inovativnu formulu na bazi cinka i ''fast-mat'' kompleks koji regulira sekreciju sebuma i ostavlja svježu, mat i glatku kožu. Nježne piling čestice i salicilna kiselina savršeno uklanjaju mrlje, odstranjuju mitesere i prištiće, te sprječavaju nastajanje novih. Od aktivnih sastojaka sadrži još alantoin i d-panthenol.

Eveline pure control gel+peeling +maska za lice

Kao gel za čišćenje lica proizvod se može koristiti 2 puta dnevno i to na način da se nježno umasira na vlažnu kožu lica i vrata, a zatim ispere vodom. Pure Control SOS kao piling preporuča se koristiti 2-3 puta tjedno, nanijeti na vlažnu kožu lica i vrata kružnim pokretima te masirati nekoliko minuta, a zatim isprati vodom. Kao maska za lice također se koristiti 2-3 puta tjedno, potrebno je nježno nanijeti na čisto lice i vrat, ostaviti 3 minute da se osuši, a zatim dobro isprati vodom.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj