Eucerin pH5 ulje za tuširanje

10/09/2018

Eucerin pH5 ulje za tuširanje ove je godine nominirano u kategoriji NJEGA TIJELA natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Naša koža ima prirodne sustave kojima se štiti od vanjskih utjecaja, ulaska bakterija i štetnih tvari u tijelo. Ključnu ulogu u očuvanju zdrave kože ima blago kisela pH vrijednost kože koja neutralizira alkalne agresivne tvari, sprječava rast bakterija i pruža idealno okruženje za uspješni rast mikroorganizama koji pogoduju koži. Kada je prirodna kiselost kože narušena, zaštitna barijerna funkcija slabi, a koža postaje osjetljiva.
Istraživanja pokazuju da se više od 50 % populacije izjašnjava da ima osjetljivu kožu. Osjetljivost kože može se pojaviti u bilo kojem životnom razdoblju, od dojenačke do starije dobi, iako se češće javlja u djetinjstvu i starijoj dobi. U tim fazama života koža je tanja i barijerna funkcija je slabija, što može dovesti do pH neravnoteže i povećanog gubitka vode.

Eucerin pH5 ulje za tuširanje 2

 

Eucerin pH5 njega
Iako ne postoji pravi lijek za osjetljivu kožu, razumijevanjem simptoma može se kontrolirati i umanjiti uzroke i podražaja pojave osjetljive kože. U velikom broju slučajeva učinkovita rješenja nalaze u prevenciji, a ne u liječenju.

Eucerin je osmislio cijelu liniju namjenske njege koja sadržava kombinaciju vrhunske zaštite za obnavljanje i jačanje kože. Određeni prirodni sastojci mogu potaknuti ponovnu aktivnost enzima i njihovu sposobnost obrane tijela. Dekspantenol koji je derivat vitamina B, a potiče i jača prirodnu zaštitnu funkciju kože, ubrzava proces zacjeljivanja i obnavljanja kože. Glicerin pomaže u hidrataciji kože, a pH 5 citratni pufer vraća prirodnu pH razinu kože. Vraćanjem aktivnosti kožnih enzima, ponovno se uspostavlja i zdrava ravnoteža.


Eucerin pH5 ulje za tuširanje

Eucerin pH5 ulje za tuširanje 1

  • Za svakodnevno pranje s intenzivnim obnavljanjem lipida za osjetljivu suhu kožu. Sadrži visoki udio njegujućih lipida (55 %) i pH5 enzimsku zaštitu.
  • Štiti kožu od isušivanja.
  • Prikladno i za djecu od 2 godine starosti. 

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj