Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15

10/09/2018

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15 ove je godine nominirana u kategoriji NJEGA LICA / HIDRATACIJA natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Što uzrokuje starenje kože? Kako starimo, struktura naše kože slabi: smanjuje se sposobnost regeneracije, usporava proces proizvodnje sebuma, a koža postaje tanja i osjetljivija na UV zračenje. Od 25. godine života na godišnjoj razini dolazi do 1%-tnog smanjenja razine kolagena i elastina što dovodi do narušenosti strukture kože i nastanka bora.

KOŽA KOJOJ JE PRUŽENO NEDOVOLJNO NJEGE PRIJE ĆE OSTARJETI

Starenje kože nije samo vezano uz genetiku. Naš životni stil utječe na proces starenja kože: izlaganje suncu, zagađenje zraka, pušenje, prehrana i rutina njege mogu igrati veliku ulogu u preuranjenom starenju kože. Detaljno čišćenje uz korištenje proizvoda prikladnih za određeni tip kože i upotreba djelotvorne zaštite od sunca prilikom izlaganja suncu ključan je dio prevencije u starenju kože.
Starenje je prirodan proces koji se ne može izbjeći, ali vidljivi znakovi starenja kože mogu se smanjiti.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema 2


KAKO OJAČATI KOŽU, ISPUNITI DUBOKE BORE I VRATITI SJAJ?

Zdrava koža će ostariti, no neki aktivni sastojci - u kombinaciji s holističkim pristupom zdravlju - dokazano jačaju kožu, ispunjuju duboke bore i vraćaju sjaj.
Ako su linije i bore vaša glavna briga koja dolazi sa starenjem, Eucerin Hyaluron-Filler njega kombinira snažno djelovanje ispunjavanja bora s odličnom podnošljivošću na koži i nudi napredna rješenja protiv bora.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema 3


Bore nastaju u različitim slojevima unutar kože. Tajna Hyaluron-Filler njege leži u kombinaciji visoko koncentriranih aktivnih sastojaka koji prodiru u te slojeve: visoka i niska molekularna hijaluronska kiselina ispunjava bore, glicin-saponin potiče njenu proizvodnju i SPF 15 i UVA zaštita štiti kožu od preuranjenog starenja uzrokovanog izlaganjem suncu.
Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema protiv bora za normalnu i mješovitu kožu je napredna, nekomedogena, lagana dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom SPF 15 i UVA zaštitom ispunjava čak i najdublje bore iznutra. Koža izgleda vidljivo sjajnije i glađe, a krema je odlična je podloga za šminku.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema 4


Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15

• Dnevna njega svih tipova kože lica u svjetlijoj nijansi.
• Visoko molekularna hijaluronska kiselina djeluje na sitne bore u gornjim epidermalnim slojevima kože.
• Nisko molekularna hijaluronska kiselina prodire dalje u epidermalne slojeve gdje nastaju dublje bore.
• Bioaktivni glicin-saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u stanicama dermalnog sloja kože gdje se stvaraju najdublje bore.
• Mikropigmenti boje ujednačavaju i ispravljaju ten.
• SPF 15 štiti kožu od preranog starenja i produbljivanja bora.
• Izvrsna podloga za make-up.
• Nije komedogena.
• Ujednačuje ten lica pružajući svjež, lagano potamnjeli izgled uz anti-age efekt popunjavanja bora.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj