Eucerin DERMOPURE dnevna krema s matirajućim učinkom

20/09/2019

Eucerin DERMOPURE dnevna krema s matirajućim učinkom ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Njega lica za problematičnu kožu.

Problematična koža imat će benefita isključivo od njege proizvodima koji su posebno formulirani za njene potrebe. Eucerin DERMOPURE krema za dnevnu njegu s matirajućim učinkom posebno je formulirana kako bi udovoljila zahtjevima masne i aknama sklone kože. Pomaže u smanjenu akni, zaglađuje kožu i pruža osmosatni učinak protiv sjaja.

Eucerin DERMOPURE dnevna krema s matirajućim učinkom

Inovativna Eucerin DERMOPURE dnevna krema s matirajućim učinkom učinkovito neutralizira prištiće i mitesere te pomaže u dugoročnom kontroliranju masne i aknama sklone kože. Jedinstvena formula sa salicilnom kiselinom, licochalconom A, tehnologijom reguliranja viška sebuma matirajućim česticama pomaže u smanjenju nečistoća i sprječava njihovo pojavljivanje, smiruje iritaciju kože i upale, smanjuje crvenilo i proizvodnju sebuma te osiguravaju osmosatni efekt protiv sjaja bez začepljenja pora.

Eucerin DERMOPURE dnevna krema s matirajućim učinkom

Svakodnevnom primjenom Eucerin DERMOPURE dnevne kreme s matirajućim učinkom koža je značajno čišća, a tehnologija regulacije sebuma utječe na poboljšanje općeg izgleda kože.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji NJEGA LICA / ZA PROBLEMATIČNU KOŽU.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj