EMPORIO ARMANI Emporio Armani Because It's You

06/09/2017

Emporio Armani nam predstavlja novi mirisni dijalog između žene i muškarca

Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao urban i energičan brand koji odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom: nešto eksperimentalnija verzija stila matičnog branda. Emporio Armani se profilirao u liniju za žene i muškarce koji slobodno uživaju u svemu što čine.

„Za mene je Emporio još od samog početka omiljeni medij za 'ispitivanje terena'. Promatrajući svakodnevni život, otkrivam u kojem smjeru valja krenuti. Iako je prožima mladenački duh, kolekcija nije namijenjena isključivo dvadesetogodišnjacima, već i onima koji se žele osjećati mladima bez obzira na godine te pritom zadržati profinjenost i eleganciju.“
                                                                                                                        Giorgio Armani

 

Potraživši nadahnuće u svim dijelovima svijeta, Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani s modernim, multikulturalnim prizvukom.

2017. je godina za dva nova mirisa koji odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji. Za nju, za njega. Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen u nizu kratkih filmova redatelja Fabiena Constanta, u kojima glavne uloge tumače Matilda Lutz i James Jagger.

LR 6

Okosnica ove priče je ljubav – bezuvjetna ljubav koja izaziva radost. Simboliziraju je dva spojena prstena, a savršeno interpretira novi mirisni duo.

Matilda i James glume Lauru i Paula, par koji svaki dan iskušava snagu svoje ljubavi. Priča se odigrava u samom centru velike svjetske metropole i prikazuje ljubavnu priču 21. stoljeća. Matilda i James doživljavaju ljubav koja ih čini jačima i zbog koje im sve izgleda moguće - ljubav koja ih pokreće i mijenja nabolje, širi perspektivu i čini ispunjenijim osobama. Baš poput zaštitnog znaka branda Emporio Armani: „Odabrali smo orla zbog toga što smo znali da će ljudi odmah razumjeti što on simbolizira – želju za dosizanjem nebeskih visina“, pojašnjava Giorgio Armani.

Zajedno možemo letjeti do nebeskih visina, zajedno smo nezaustavljivi. Filmovi prikazuju tri crtice iz života u kojima Paul i Laura svaku situaciju pretvaraju u pozitivno iskustvo ispunjeno hedonizmom. Naslovi zvuče poput „ljubavne mantre“, koja im daje nesvakidašnju moć i vjeru u ljubav koja raste svakim danom.

4Y9A1215-HD

Ovo je novi dijalog između muškarca i žene: suvremen, pozitivan i uravnotežen.


Ljubav izražena kroz miris

Mirisni duo jednake snage. Jedan, savršeno ženstven. Drugi, raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo.

Za nju / BECAUSE IT’S YOU
Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Što očaravajuća mlada žena krije duboko u srcu? Njezin je miris izrazito ženstven, intuitivan i strastven. Odmah vas opija njezin šarm, poput opojnog, sofisticiranog apsoluta ruže. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost. Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

Emporio_Armani_YOU_BIY_50ml&BF_L5618000_3605522041004_RVB_3000_Reflet


Obećanje u bočici

Pročišćene linije i jasni oblici prepoznatljivo su obilježje stila Giorgija Armanija. Bočice ovih mirisa su ponajprije senzualne: zaobljeni oblici i obline podsjećaju na muška ramena i ženske bokove. Jednostavna bočica pročišćenih linija pravo je umjetničko djelo.

Kao poveznica između muškog i ženskog mirisa, okrugao metalni čep daje dodatnu dozu suptilne elegancije. Ispod se nalaze dva spojena prstena, poput tijela isprepletenih u zagrljaju.
Slovo ‘O’ u riječi ‘YOU’ također podsjeća na dva prstena koji simboliziraju bezuvjetnu, strastvenu ljubav.


Together stronger
Serija filmova za Emporio Armani


Kako je sve počelo
Ideja: ispričati priču o moći ljubavi, energiji istinske povezanosti i nadahnjujućoj snazi zajedništva. O mladiću i djevojci koji se vole svakim dijelom svoga bića, o njihovoj vječnoj ljubavi. Ne o prolaznoj romansi, već o dugogodišnjoj vezi.


Sinopsis
Kakva je suvremena ljubavna priča koja je puno više od prolazne zaljubljenosti? Laura i Paul snažni su individualci koji već preko četiri godine uživaju u zajedničkom životu u samom srcu New Yorka. On je pisac, ona ilustratorica. Ona je neovisna žena, a on pravi romantik. Čeznu jedno za drugim i uvijek iznova dokazuju svoju ljubav. U krupnom kadru - na vrhu zgrade ili na krovu žutog taksija.

Moć ljubavi izražena je kroz energične ritmove pjesme Powerful, koju izvode Major Lazer i Ellie Goulding.

Kako bi ispričao ovu priču, Giorgio Armani ovoga je puta umjesto modela odabrao mlade i iznimno talentirane glumce.

Matilda Lutz

LR 2

Šarmantna 26-godišnjakinja neodoljivog osmijeha rođena je u Milanu. Otac joj je Amerikanac, a majka Talijanka. Glumačku je karijeru započela nakon slučajnog susreta s redateljem Gabrieleom Muccinom, koji je u to vrijeme taman završio s pisanjem scenarija o mladoj Talijanki koja odlazi u Sjedinjene Države kako bi pronašla sebe – savršena uloga za Matildu. Film pod nazivom Summertime premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Veneziji 2016., gdje je Matilda upoznala Giorgija Armanija. Taj je susret bio poput obiteljskog okupljanja, budući da je njezin otac svojedobno nosio revije za slavnog dizajnera.

Od tada Matilda, koja savršeno vlada engleskim i talijanskim, živi američki san. Nedavno je izašao treći film horror trilogije Rings redatelja F. Javiera Gutiérreza u 3D tehnologiji, u kojem glumi protagonisticu Juliju.

U seriji filmova za Emporio Armani, Matilda glumi Lauru. Velikih, izražajnih očiju i pomalo promukla glasa, zrači radošću i urođenom elegancijom. Bezbrižna je i vedra, oličenje snažne i neovisne Talijanke. Otvoreno izražava osjećaje, skromna je i istovremeno vrlo zavodljiva. Hrabrog je duha te se u potpunosti pouzdaje u intuiciju. Ispunjenje pronalazi u fotografiranju i pisanju. No prije svega, uživa u kreiranju vlastitog života.


James Jagger

LR 3

Ovaj 31-godišnji Britanac koji se rodio u New Yorku pravi je predstavnik svoje generacije. Nakon studiranja se posvetio glumi i sviranju u rock grupi. Prvu je ulogu odigrao u glazbenoj seriji Vinyl redatelja Martina Scorsesea, gdje je tumačio lik Kipa Stevensa, pjevača punk grupe. Ovaj je plavooki glumac nedavno završio snimanje drame 7&7, u kojoj ima glavnu ulogu. Aktivno je sudjelovao u kampanji međunarodne organizacije za očuvanje oceana i morskih grebena Project O.

U seriji kratkih filmova Together Stronger glumi Paula, plijeneći pozornost upečatljivim pogledom i ležernim stavom. Istovremeno je intrigantan i kompleksan, ali i uvijek spreman za smijeh i zabavu. Nije sramežljiv, već voli promatrati što se zbiva oko njega. Oduševljavaju ga jednostavnost i ljubav te gaji strast prema arhitekturi. Pravi je zaštitnik i romantična duša. Život doživljava kao igru i uživa u ludim okladama. Bez ustezanja se prepušta riziku.

EmporioArmani
#BecauseItsYou #StrongerWithYou

“Priča godine!”

Paul JAMES JAGGER

Laura MATILDA LUTZ

Redatelj
FABIEN CONSTANT

Glazba
POWERFUL
MAJOR LAZER i ELLIE GOULDING

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj