Emma Watson otkriva Cosmu tajne svoje ljepote

29/03/2013

Ah, te usne! Te obrve! A tek koža... Glumica, i to vrlo stylish glumica, otkriva Cosmu tajne svoje ljepote (priznajemo, i mi želimo izgledati poput nje)

Emma, prekrasna si i, molim te, malo nas utješi – imaš li neki tajni beauty grijeh? Na noćnom ormariću uz krevet držim maramice za skidanje šminke jer kad sam jako umorna, ne da mi se obavljati cijeli proces čišćenja kože.

Jesi li u posljednje vrijeme otkrila neki novi trik ili proizvod za uljepšavanje? Počela sam stalno koristiti uvijače za trepavice. Prije to nikad nisam radila, ali kad sam otkrila koliko mi oči ljepše izgledaju s uvijenim trepavicama, to je postala moja svakodnevna rutina. Ah, da, opsjednuta sam Lancômeovim balzamima za usne u boji, pogotovo onim u nijansi Rose Macaron.

Postoje li neke vještine uljepšavanja koje ne možeš savladati? Prilično sam beznadna kad je riječ o kosi. Najčešće je samo podignem u rep, ali uvijek izgleda nekako neuredno.

Nama se ne čini tako! Nego, kako bi definirala svoj beauty stil? Klasičan i jednostavan. Imam prilično malo lice i ne bi izgledalo dobro da pretjeram sa šminkom. Kad su mi neki vizažisti pokušavali napraviti smokey eyes, izgledala sam kao da me netko lupio šakom u oba oka pa sam odustala od toga.

S kakvim se make upom osjećaš seksi? Nedavno su mi na snimanju kapke obrubili smeđim sjenilom, a na usne mi stavili tamnocrveni ruž. Izgledalo je jako seksi.

A kako se opuštaš? Vježbam ashanta jogu, i to mi se doista sviđa, osjećam se kao da plešem. A odnedavno pokušavam naučiti i meditirati. Zasad mi se čini prilično teško, ali ide mi sve bolje zahvaljujući mom treneru i nekim genijalnim aplikacijama za mobitel.

Vjerojatno i ti imaš dana kad se ne osjećaš baš najbolje u svojoj koži. Kako se nosiš s tim? Kad imam loš dan, samu sebe podsjećam na to da trebam biti zahvalna što sam zdrava i nastojim se fokusirati na lijepe stvari koje mi se događaju

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj