Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

13/09/2018

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant ove je godine nominiran u kategoriji LJUBAV NA PRVI POGLED natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!


„Eight Hour Cream“ je kreirala je sama Miss Arden još davne 1930. godine. Samo ime proizvoda „EIGHT HOUR“ dolazi od vjerne klijentice koja je u salonu Miss Arden namazala ovom kremom ogrebano koljeno svojeg djeteta i „osam sati kasnije“ koljeno je bilo kao novo. „Čudotvorna krema“ bila je rođena.

Od samog početka Eight Hour®Cream osvojila je apsolutno sve i stekla kultni status kojeg je zadržala do danas, a ni tajna formula se nije promijenila. To je proizvod kojeg „morate imati“, omiljen među slavnim glumicama, modelima, visažistima i novinarima, kao i ženama diljem svijeta.

Ovaj višenamjenski proizvod nudi rješenja za najrazličitije probleme kože.
Eight Hour®Cream, balzam boje marelice, hidratizira, intenzivno umiruje oštećenu kožu, te je štiti kožu od oštećenja uzrokovanih utjecajima iz okoline.
Od ove originalne, legendarne kreme nastala je istoimena linija u kojoj možete pronaći posebne proizvode za zaštitu i njegu lica. Svi proizvodi namijenjeni su za sve tipove kože.
Neka 8 bude sretan broj Vaše kože!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

8 načina za postizanje fantastičnih rezultata
1. BLAGODAT ZA LICE: malu količinu proizvoda jednostavno zagrijte trljanjem među dlanovima i zatim tapkanjem nanesite na lice kako biste spriječili gubitak vlage.
2. PRAKTIČNO ZA RUKE: dubinska obnova postiže se utrljavanjem kreme na dlanove i prste, nakon čega svaku šaku omotajte toplim ručnikom i ostavite djelovati 10 minuta.
3. NJEGA STOPALA OD PETE DO VRHA PRSTIJU: opustite umorne noge masiranjem obilne količine kreme po tabanima, jastučićima, peti. Nakon toga obucite pamučne čarape kako bi dubinskom hidratacijom regenerirali suhu kožu.
4. OČARAVAJUČI SJAJ: postignite trenutan sjaj kože svaki puta kada je zahvati tračak svjetla, bilo na nogama, ramenu, vratu, obrazima ili rubovima usana.
5. PUNOĆA USANA: svojim učinkovitim sastojcima za hidrataciju, ovaj čudesan proizvod s višestrukim djelovanjem savršeno vlaži ispucane usne.
6. OBUZDAVANJE ZAMRŠENE KOSE: osim svojstava poput „spasitelja kože“ ova krema koja sadrži vazelin i prirodni lanolin pomaže kod obuzdavanja kovrčave kose te zaglađuje i regenerira suhe vrhove.
7. ŠTITI OD HLADNOĆE: nanosi se na kožu kao zaštita od djelovanja hladnog vjetra, naročito tijekom aktivnosti na otvorenom.
8. OBLIKUJ OBRVE: nanesite tanak sloj na obrve kako biste ih obuzdali i izradili lijep i uredan luk.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj