ELEMIS Biotec: revolucionarna tehnologija koja koži vraća energiju iznutra

19/09/2016

Elemis Biotec linija je revolucionarna tehnologija vraća koži energiju iznutra.
Ali kako to čini?

Ako ste umorni i vaša će koža biti umorna. Primijetit ćete vidljive znakove – blijedi, posivjeli ten, vrećice ispod očiju i gubitak sjaja. No možda ćete isto tako otkriti da umoran izgled upućuje na to da vaša koža ne reagira na uobičajene proizvode za njegu, da je sklona iritaciji i da općenito ne funkcionira kao obično.

ELEMIS BIOTEC

BIOTEC je energizirajući sustav za njegu kože koji je posebno formuliran da moćno razbudi vašu kožu. Sustav čine losion za čišćenje BIOTEC Skin Energising Cleanser, dnevna krema BIOTEC Skin Energising Day Cream i noćna krema BIOTEC Skin Energising Night Cream. Kada se koristi kao cjelina, spoj sastojaka razbuđuje vašu kožu kako bi vaš ten bio blistav, sjajan i revitaliziran. Revolucionarna tehnologija vraća koži energiju iznutra. Ali kako to čini?

Prva faza - Moćna kombinacija trija kiselina, elektrolita i hidratantnog kompleksa
Jantarna, mliječna i ferulinska kiselina u kombinaciji s elektrolitima optimiziraju mikrofloru kože i uravnotežuju njezinu kiselost za maksimalan elektrodermalni odgovor kože. Time se stvara savršena okolina za aktivaciju kompleksa BIO-ENERGY™ koja se zbiva u drugoj fazi.
Hidratantni kompleks sadrži dubinsku hidratantnu formulu. Biljka žabočun cvjetnjača iz porodice je žabočunki koja je prirodno bogata peptidima, dokazano jača zaštitnu barijeru kože i time joj pomaže da zadrži vlažnost. Natrij PCA prirodan je sastojak naše kože i pomaže u dugotrajnoj hidrataciji. Ulje sjemenki brusnice bogato je masnim kiselinama omega-3, 6 i 9 koje hrane kožu.

Druga faza – kompleks BIO-ENERGY™
Cink i bakar inkapsulirani su kako bi se osigurala zaštita njihovih svojstava do trenutka doticaja s kožom. Cink i bakar u kombinaciji pomažu u aktivaciji bioelektričnog potencijala kože i povećavaju energiju stanica. Cink je biokatalizator enzimatskih procesa koji uključuju stimulaciju rasta stanica, dok je bakar važan element u tragovima koji pospješuje sintezu ATP-a.

Uz njih tu je moćan Phyto-Bioactive, biljne bioaktivne tvari koje dinamično pospješuju respiratorni lanac i apsorpciju glukoze u mitohondriju (zamislite ih kao sitne energetske tvornice u stanicama vaše kože). Također pomaže lipidnoj barijeri u zadržavanju vlažnosti.
Kada se ujedine prva i druga faza, stvara se mineralni naboj koji stimulira staničnu energiju i pomaže koži da obavlja svoje ključne funkcije.

ELEMIS BIOTEC

NOELLA GABRIEL, DIREKTORICA RAZVOJA PROIZVODA I TRETMANA:
„Ovo je inovativan i učinkovit proizvod za njegu kože najviše kvalitete. Dvije sam godine razvijala BIOTEC u suradnji sa stručnjacima diljem svijeta. Tretman koji smo osmislili ujedinjuje znanstveni pristup koji obuhvaća potpuno novo tehnološko iskustvo s našim najboljim praktičnim terapijama kako bismo ponudili nešto za što iskreno vjerujem da predstavlja najbolje od ta dva svijeta.“

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj