Elegantna je, efektna i totalno nas obara s nogu: koja maskara odnosi titulu najbolje?

12/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Maskara.

Želimo da budu duge, ali i uvijene. Guste, ali odvojene. Želimo trepavice kojima će zavidjeti i one umjetne. Iskreno, željele bi da sa svakim treptajem zapuše lagani povjetarac, ali zadovoljit ćemo se i onom maskarom koja će naše okice pretvoriti u one u koje želite gledati cijeli dan.

Onda? Koja je to maskara bez koje ne možete zamisliti svoju beauty rutinu? Koja vas nikada nije iznevjerila? Koja vas je osvojila na prvi pogled? Odabrali smo najbolje, a na vama je da odgovorite na pitanje koja od njih zauzima tron Cosmopolitan Beauty Awardsa 2021.

Vrijeme za glasanje je sad, a ovo su naši kandidati:

Maybelline Lash Sensational Sky High maskara

maybelline

Proslavljena putem društvene mreže TikTok i rasprodana u većini zemalja, nova Lash Sensational Sky High maskara u samom startu postavlja vrlo visoka očekivanja.

Novi Maybellineov favorit dolazi u izrazito privlačnoj metalik ružičastoj ambalaži s utisnutim slovima zbog koje ju je teško ne primijetiti, a njezina formula obećava duge i guste trepavice iz svakog kuta.PUPA VAMP! maskara u boji

maskara

Kao što je vrijeme da konačno pustite kosu i oprostite se od dosadnog čvora zamotanog navrh glave, tako je i vrijeme da svoju već omiljenu Pupa maskaru isprobate u električno plavoj, čarobnoj ljubičastoj ili nekoj drugoj od čak 6 različitih nijansi.

Pupa Vamp! maskare imaju revolucionarne performanse i formulu.
Rezultat su pune, duge i guste trepavice s dramatičnim lookom umjetnih trepavica, bez gnjavaže koju umjetne trepavice zahtijevaju. Osim zavodljivih boja, maskara dolazi s četkicom koja omogućuje slojevito nanošenje tako da sami odlučujete o tome koliko jako želite naglasiti svoje trepavice.

Tekstura je kremasta s restrukturirajućim učinkom, a zavinuta četkica, s mekanim, gustim čekinjama, je stvorena u Pupi kako bi pokupila maksimalnu količinu proizvoda i velikodušno i homogeno obgrlila trepavice.Max Factor's Divine Lashes maskara

max factor

Max Factor Divine Lashes po nečemu se posebno izdvojila od mnogih i definitivno zaplijenila pažnju vjernih obožavateljica kultne Max Factorove 2000 Calorie maskare i to zbog toga što pakiranjem, pa čak i svojom formulom, upravo na tu maskaru i podsjeća. Max Factor's Divine Lashes Maskara pruža božanstveno mekan volumen, sloj po sloj s kremastom formulom i ultra mekanom četkicom koja stvara nanošenje bez grudica.
Obogaćena pantenolom koji voli trepavice, bogata formula je otporna na mrlje i ne ljušti se.

Divine Lashes maskara stvara dramatičan volumen koji ostaje božanstveno mekan, sloj nakon sloja. S ultra-mekanom četkicom i laganom, kremastom formulom, trepavice su odvojene i clump-free, sloj nakon sloja za prirodno voluminozan finish.


Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj