Dugo iščekivan, moćan i vrlo moderan: Foreo Bear novi je najbolji prijatelj zdrave i zategnute kože

23/09/2021

Foreo Bear ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Inovacija godine.

Baš kao što se medvjed pokušava dočepati meda, skincare zaljubljenici širom svijeta žele ugrabiti najnoviju inovaciju tvrtke Foreo. Švedski beauty tech div lansirao je potpuno nove Bear i Bear mini uređaje, revolucionarne pametne uređaje za učvršćivanje lica s tehnologijom mikrostruje. Ako postoji pametno ulaganje i dugoročna investicija za potpunu njegu kože, onda su to uređaji poput ovih.

Podižući "face fitness" na višu razinu, ovi moćni i jedinstveni uređaji učvršćuju i definiraju kožu lica za mladenački i zategnut izgled kože. Bear uključuje "Total Facial Knockout" rutinu, za masažu jagodica, čela, vrata te brade odnosno čeljusti, unaprijed programiranu u aplikaciji Foreo For You, a Bear mini rutinu "Contour Cardio", također unaprijed programiranu u aplikaciji.

bear lifestyle

Kombinirajući mikrostruju i T-Sonic™ pulsacije, Bear i Bear mini učvršćuju kožu za istaknuti ten i mlađi izgled. Stimulirajuće mikrostruje čine kožu elastičnijom i zategnutijom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica te zaglađuju bore. Bear ima jači intenzitet mikrostruje te je pogodan za cijelo lice i omogućuje ciljano oblikovanje, a Bear mini cilja područja oko očiju, obrva i bora smijalica.

foreo bear

Bear je jedini uređaj na svjetskom tržištu koji koristi mikrostruju uz tzv. Anti-Shock System™ integrirani sustav. Ovaj sustav jamči tretmane bez neugodnih udara, pružajući tako maksimalnu sigurnost i udobnost. Bear uređaji su stoga najsigurniji mikrostrujni uređaji na svijetu.

serum serum serum

Za korištenje Bear uređaja, Foreo preporučuje Serum Serum Serum. Aktivne T-Sonic™ pulsacije poboljšavaju apsorpciju seruma koji potom učinkovito i sigurno pomaže prijenosu mikrostruje s uređaja na kožu. Dok nježno masirate lice kako biste povećali sjaj kože, serum pomaže da iz tretmana mikrostrujom izvučete maksimum.

Bear je dostupan u prepoznatljivoj Fuchsia nijansi, a Bear mini u isto tako prepoznatljivim nijansama Pearl Pink i Lavander.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj