Dree Hemingway: Moja beauty rutina

15/11/2015

Ako pratite modu, i malo književnost, sigurno znate da slavni pisac Ernest Hemingway ima unuku, slavnu manekenku. Ono što ne znate je koje su njezine tajne ljepote

Na snimanju posljednje kampanje za parfem Chloé Signature, uhvatili smo Dree Hemingway i postavili joj nekoliko kratkih beauty-pitanja.

Cosmopolitan: Koja je tvoja definicija ljepote?
Dree Hemingway: Ljepota je sjaj koji sjaji iz našeg unutarnjeg ja.

C: Lijepo rečeno, koja je tvoja beauty-rutina? Imaš li neku tajnu?
DH: Vježbam nekoliko puta tjedno (za mene je to balet), vitamin C, puno vode, skoro nikad ne čistim lice vodom jer puno putujem i moja osjetljiva koža ne loše reagira na stalne promjene u kvaliteti vode. Perem kosu jednom tjedno, a ostale dane koristim suhi šampon, puno se smijem svaki dan... jer život nema smisla ako smo stalno ozbiljni.

3 pitanja za hemingway
C: Što uvijek nosiš u torbi?
DH: Nigdje ne idem bez kreme Weleda Skin Food... dobra je za sve! Suha koža, usne, ruke, lice, i za svaki slučaj uvijek nosim crveni ruž. Nikad ne znate! 

C: Što si naučila od vizažista s kojima radiš? 
DH: Nikad ne staviti puder na neočišćeno lice, i bez da ste prethodno stavili kremu. I da, uvijek pomiješati puder za lice s malo kreme ili seruma. Tako se bolje razmazuje, a koža bolje "diše". 

C: Kako njeguješ svoju lijepu kosu?
DH: Uljem od kokosa, jednom tjedno... i nikad ne koristim fen. Volim kad mi se kosa prirodno osuši, tad ima bolju teksturu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj