Dr. Brandt: botoks bez igle? Kako?

09/09/2015

Kada pričamo o uklanjanju bora, često možemo čuti da je rješenje botoks. No, jeste li znali da se samo pet posto žena odluči podvrgnuti medicinskim zahvatima za mladolikiji izgled kože?

Imajući to na umu, holivudski estetski kirurg dr. Brandt odlučio je pomoći svim ženama, a i muškarcima, da izgledaju što je najbolje moguće uz tretmane bez igle. Za 95 posto žena dr.Brandt iskoristio je naprednu tehnologiju te kreirao Needles no more.

Needles no more je krema nove generacije za trenutno izglađivanje bora, koja ciljano djeluje na mimičke bore na čelu, bore oko očiju i one između obrva.

Formulirana je posebnim spojem tri sastojka koji sinergijski djeluju na tri razine, opuštajući mišiće i zaglađujući bore. Kreirana je tako da odmah izglađuje nabore i briše izražajne bore, a ujedno ostavlja mimiku lica netaknutom. Rezultati istraživanja pokazuju vidljivo poboljašni izgled linija i bora nakon samo četiri tjedna korištenja.

y

Inače su dr.brandt proizvodi za njegu kože utemeljeni na viziji i praksi svjetski poznatog dermatologa slavnih, dr. Fredrica Brandta. Njegova strast i predanost istraživanju, praksi i iskustvu doveli su do kreiranja inovativnih i izrazito učinkovitih formula protiv starenja.

Zahvaljujući dr.Brandtu, kozmetiku slavnih možete koristiti i kupiti iz topline svoga doma. Jeste li spremni za botoks bez igle?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj