Doživite potpuni ‘reset’ kože lica uz L’Occitaneovu Immortelle Reset Trofaznu esenciju za njegu lica

30/09/2021

L’Occitane Trofazna esencija za njegu lica Immortelle Reset ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Intenzivna i anti age njega.

Svi koji živimo užurbanim načinom života znamo koliko manjak sna, stres, neuravnotežena prehrana i štetni čimbenici iz okoliša mogu iznimno štetno i vidljivo utjecati na izgled i zdravlje naše kože lica. Prvi znakovi su umorna i siva koža, dehidracijske linije, manjak elastičnosti, izražena tekstura kože.

To se često događa kada je zaštitna barijera kože oslabljena. Zato smo često u potrazi za idealnim proizvodima koji će vratiti snagu, ravnotežu, sjaj i hidrataciju koži i pružiti nam potrebno samopouzdanje za sve dnevne izazove pred nama.


Ususret hladnijim vremenskim uvjetima, ponovno se podsjećamo kako je spriječiti ipak bolje nego liječiti i zato posebnu pažnju posvećujemo proizvodima koji će zaštititi našu kožu i dobro ju pripremiti za nadolazeće mjesece.

L’Occitane to već godinama čini umjesto nas, a već poznatoj Immortelle Reset kolekciji sada može pridružiti svoj najnoviji izum - Trofaznu esenciju za njegu lica Reset. U svoje tri faze – dvije uljne i jednoj vodenoj, donosi blagodati za snažniju kožu te joj pruža tri razine besprijekornog izgleda: ravnotežu, snagu i blistavost. Sadrži eterično ulje smilja s Korzike, poznato po svojim antioksidativnim svojstvima koje pomaže poboljšati otpornost kože prema štetnim učincima okolišnih čimbenika, i prebiotik prirodnog podrijetla koji pomaže održati ravnotežu kože. Svojim spojem sastojaka prirodnog podrijetla, dan za danom, pomaže pri postizanju uravnoteženijeg i zdravijeg tena – za kožu koja izgleda resetirano. Inovativni spoj brzo se upija u kožu i pruža užitak svim osjetilima.

bočica

Trofazna esencija za njegu lica Reset donosi dva registrirana patenta u Francuskoj od kojih je 1 za trofaznu tehnologiju. Proizvod je razvijen i dermatološki testiran za sve tipove kože i za svaku dob od 20 godina nadalje.

Način upotrebe:

1. Dobro protresite kako bi se tri faze esencije spojile.
2. Raspršite barem 3 potiska na dlanove.
3. Nježno utapkajte proizvod na lice zbog boljeg prodiranja. Nanesite esenciju na čistu kožu ili nakon tonera te nastavite dalje sa svojom uobičajenom dnevnom rutinom za njegu.Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj